Årets första dopp och födelsedagskalas!

Idag har det varit riktigt fint väder och det har jag tagit till vara på till max! På förmiddagen passade jag på att ligga ute och sola, det är bara lite mer än tre veckor kvar till jag och Mattias åker till Spanien och då vill man ju ha en liten grund för att inte bränna ihjäl sig där nere. Sedan fick jag lite feeling och tog faktiskt årets första dopp (!!) Det var dock bara 15 grader och svinkallt i havet, men det gick att doppa sig lite snabbt! Vid 14-tiden började det komma gäster för att fira mig och Mattias som fyllde år tidigare i veckan (praktiskt att fylla år nästan samtidigt). Så det blev massa tårta och lite presentöppning!

Sedan efter att vi hade fått i oss lite mat åkte jag och mamma vidare till stallet för att rida Chippen. Till skillnad från igår när jag red i den lite mindre paddocken vid stallet red jag idag bort till ridklubben som jag tävlade för när jag red ponny för att rida på deras lite större ridbana. Det är ungefär 10-15 minuters skrittväg dit vilket är en ganska lagom uppvärmning samt avskrittning. Det gick iallafall väldigt bra att rida. Chippen känns hittills som en ganska okomplicerad häst. Jag fokuserade mest på lösgörande övningar idag som bland annat tempoväxlingar och övergångar. Nu i början vill jag inte jobba honom allt hårt utan mest bara lära känna honom!

Nu kallar sängen. Imorgon väntas jobb mellan 7.30-16.30 och sedan åker jag ganska direkt till stallet för att rida och ta hand om Chippen!

  • Nära Umeå

Gillar