10 saker

I brist på intressanta saker att skriva om för tillfället så jag tänkte göra en lista på 10 saker som ni kanske inte vet. Några av dom här punkterna här kanske ni dock redan vet, men here we go!

1. Jag och Mattias har bokat en resa till Spanien. Den 31 augusti bär det av och det ska bli såå skönt!

2. Peppe är otroligt renlig både i boxen och i hagen. Han bajsar i samma hörn och det tar inte alls många minuter att mocka. Jag kommer nog aldrig ha en sån renlig häst igen.

3. Första året jag hade Peppe (2014) fick vi med oss minst en rosett hem från varje tävling, han var en riktig rosettplockare. Sedan dess kan man nästan räkna tävlingarna vi har gjort på en hand. Tråkigt.

4. Jag har brutit stortån och fått en spricka i armbågen, båda skadorna är hästrelaterade haha.

5. Innan Peppe har jag haft 7 andra hästar. Jag kan göra ett inlägg och berätta om mina "tidigare hästar" om det skulle vara intressant?

6. Det högsta hindret jag har hoppat är 140cm och det är med Peppe.

7. När jag var yngre blev jag sparkad av en häst i ansiktet i hagen och jag får väl egentligen vara glad över att jag fortfarande lever. Jag klarade mig undan med hjärnskakning, några utslagna tänder och bruten näsa.

8. Jag har jobbat hos Niklas Arvidsson en period, riktigt roligt och lärorikt!

9. Min drömhäst utseendemässigt är en brun häst med bläs och vita ben. Jag är ganska svag för skimlar också men efter att ha haft en häst med skimmelsjuka invärtes är jag väldigt rädd för att köpa en skimmel.

10. Min största vinst inom ridsporten är när jag vann ett meetingpris som var en resa till Dublin horse show, en häftig upplevelse helt klart!

Gillar