VARDAG

GOTT NYTT ÅR!

Vilken kväll/ natt vi hade igår. Vi började kvällen med att äta tre rätters och fortsatte med en jädra massa drinkar, cider, blåbärsshots. Framåt tolvslaget gick vi ut för att kolla på fyrverkerier och skålade in det nya året med champagne och nyårskyssar. För att sammanfatta kvällen vart det en väldigt lyckad nyår med fina vänner, mycket skratt och kärlek.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Efter många om och men har mina skor äntligen anlänt. Det blev ett par Nike & ett par Adidas. Sommaren är räddad.

Likes

Comments

MUSIK

Hur skulle man överleva utan musik? Ett liv utan musik hade ju inte varit något liv alls. Jag älskar musik, musiken är en jätte stor del av mitt liv och har alltid varit. Min pappa är en sjukt duktig sångare, min morbror är trummis i ett band, min pappas syster och hennes man är jätte duktiga musiker och både jag och min syster har alltid älskat att sjunga. Jag lyssnar helt seriöst typ alltid på musik vad jag än gör.

Jag tänkte att jag ska dela med mig av mina nuvarande favoriter som spelas här hemma

Dancing on my own - Calcum Scott.

Går på moln - Näääk & Nimo ft. Kaliffa.

Needed me - Rihanna.

Work - Rihanna ft. Drake.

Formation - Beyonce.

Noll respekt - Moncho.

Shutdown - Amanda Winberg.

Varma gator - Silvana Imam ft. Cherrie .

FTP - Trainspotters.

Lyssna och njut !!

Likes

Comments

VARDAG

Jag tycker det är så sjukt jobbigt med första inlägget, antar att alla typ väljer att skriva om sig själva som någon form av presentation men jag kommer inte göra det. För det första så är det jävligt svårt att presentera sig själv på ett tilltalande sätt för folk som ska läsa , speciellt när man kanske inte ens riktigt har hittat sig själv eller vet vem man är eller vad man ska göra med sitt liv liksom. Jag lever verkligen day by day och och känner inte att jag är i nått större behov att ha hela mitt liv uträknat just nu.

Jag har alltid älskat att skriva och så berättade min syster för mig att hon startat en blogg här och då blev jag också sugen på att starta upp en. Det kanske inte kommer vara en enda person som läser den men jag bryr mig faktiskt inte , jag gör det mest för min egen skull för jag kan tycka att det är skönt att skriva av sig och skulle det mot förmodan vara så att någon läser så är det ju bara ett plus.

Likes

Comments