Underbar dag i solen har jag haft idag,vart ledig från jobbet så njutit sönder,nu ska ja snart slänga i en blondering och fixa till mina naglar i väntan på min systrar,kommer bara bli en hemma kväll idag med mys.

Saknar o längtar efter Oscar dock,men han får jag träffa imorgon när vi ska fira min lillasyster på 9 års dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är jobbigt när man inte riktigt vet vilken väg man ska ta,när man inte vet vad man vill eller känner,men som sagt vissa beslut kan man bara ta själv 💁🏻 #stillthinkingaboutyou#butthisissomuchbetter

Likes

Comments

Sitter här i soffan o äter cheesecake medans syster äter nudlar haha,blir o käka klart här o sen städa iordning lägenheten innan jag ska följa syster till tåget. Helgen har varit kanon,i fredags var jag och Oscar hos pappa och kollade hockey och drack öl,sen efter det åkte vi till bror o sen vidare till en polare. Igår var jag bara hemma med lillasyster och hade mys kväll,och idag blir de som vanligt hockey hos pappa med Oscar,börjar bli standard tydligen.
Ikväll blir det bara lugnt med tanke på det är jobb som gälller imorgon. Hoppas ni också haft en fin helg,för det har jag!

Likes

Comments

Så bra som förra veckan och helgen var,har de inte vart på länge,även fast min förbannade ångest spökar så var de så bra,hängt ihop med folk som bara bryr sig och är allmänt Goa! Så de går ju liksom inte klaga på,hoppas min ångest osv försvinner helt snart dock. Annars hoppas jag på en toppen och solig vecka nu,helgen kommer också bli så himla bra,har även goa planer inför semestern nu. De börjar ordna upp sig tror jag. Hare gött!

Likes

Comments

Vilken helg,i fredags efter jobbet åkte jag hem och sov efter jobbet,sen gick jag upp o drack bärs,jag o farsan åkte till brorsan och drack lite,sen på lördagen var man ju lagom pigg... men de var bara att gå upp igen för sen åkte jag o farsan till stan för att kolla på hockey,det var ju kul men hade migrän och mådde ju sådär.
Sen hängde Oscar med oss till Mullsjö och drack bärs,så alltså en helt okej helg med mycket skratt.

Likes

Comments

Gamal text jag lagt upp här,det sorgliga är ju att det är exakt likadant idag, tro aldrig på något liknande detta "jag har förändrats" har man hört det 100 grr om,kommer det aldrig någonsin att ske.

Trust No one.

Likes

Comments