Uppdatering..

Jag är en person som kan ha väldigt svårt för att koppla av, jag får lätt ångest och känner mig stressad när saker rubbar vissa rutiner. Som igår, när Elvira blev sjuk och ingenting blir längre som planerat. Man sätter givetvis vad man själv känner åt sidan för Elviras hälsa går före allt, men jag har otroligt svårt för sjukhusmiljö.

Avdelningen Elvira ligger på, där är dom helt underbara! Hjälpsamma, trevliga och noggranna, det är så skönt. Jag är faktiskt glad att dom tar det på allvar. Men man blir även lite slut i huvudet av att känna sig så instängd, det är inget problem i sig det är mest känslan. Elvira har ju syrgasgrimma där slangen sitter fast i väggen så vi kan inte gå någonstans, utan går bara runt o h runt i rummet, det är sånt som är lite jobbigt. Men mest för henne, kan jag tänka.

Vi har knappt sovit, hon får medicin ofta och kontroller så man kopplar aldrig riktigt av, så till sist var Elvira helt slut och när mamma kom för att hälsa på, och så jag skulle kunna åka hem, duscha och sånt, så låg Elvira helt utslagen... Lilla vännen.. Det gör ont i mammahjärtat.

Men samtidigt känner jag att jag inte bör klaga över några dagar på sjukhus, tänk dom som nästintill bor på sjukhus med alls hemska sjukdomar. Fast när jag tänker efter är det inte sjukhuset som är det jobbiga, utan som sagt känslan av att känna sig låst. Speciellt när man är helt ensam... Ja, det är jobbigt. Tur jag har min mamma ❤

Läkaren var iallafall och tittade på Elvira och vi fick svar på vad det beror på. Hennes eländiga hosta och ständiga infektioner (förkylning osv) beror på infektionsastma. Så när Elvira blir förkyld kan det som är en vanlig snuva för någon vara jättejobbigt för Elvira. Och eftersom detta inte kollats upp förrän nu har hon inte direkt fått rätt behandling för sin hosta och alla bekymmer hon haft, så vi fick ännu en astmamedicin som hon ska ta tills hon är helt bra. Det känns faktiskt skönt och det gav svar på många frågor!

Ja, nej, nu ska jag duscha innan jag går tillbaka till sjukhuset igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229