Sommaren 2019

I detta inlägg hade jag gärna velat lägga upp bilder från sommaren men tyvärr har jag ny telefon utan så många bilder så därför blir det mest text. Tråkigt för dom flesta men men..

Sommaren 2019 i varje fall. Jag har sagt det förr och säger det igen, denna sommaren har rusat iväg. Nu är det söndag, den 11 augusti och vad man kan märka på vädret börjar sommaren lida mot sitt slut. Och även att Elvira börjat på sin nya förskola och på söndag åker hon till sin pappa igen. Hon har inte varit där sedan i juni så det har känts så himla avlägset både allt med förskolan men även att hon skulle vara där igen.

I slutet av maj flyttade vi till Hässleholm, det var början på någonting helt nytt. Jag har känt mig så lugn inombords sedan vi flyttade, helt enkelt nöjd med tillvaron. Jag älskar min lägenhet, och har gjort sedan dag ett. Det bidrar till mycket. Min förra lägenhet vantrivdes jag i, kände mig aldrig riktigt hemma och det gick ut över välmåendet, när man aldrig trivdes av att vara hemma.

Sedan gjorde vi oss hemma, hennes andra förskoleplats sades upp efter att vi till en början kört fram och tillbaka Hässleholm - Kristianstad - Hässleholm men det var ohållbart, så jag bestämde mig då för att helt enkelt vara hemma med Elvira till hennes plats började den 7 augusti, nu i efterhand det bästa jag gjort för vår del, dock ett sämre val ekonomiskt. Men det har fungerat över förväntan och vi har haft en underbar sommar tillsammans.

Vi har hittat på allt möjligt, hon har även varit hos mamma och hos min syster/hennes moster och lekt vilket är uppskattat. Hon har haft sitt första livs första frisörbesök även. Vi har varit i djurparken, badat i sjön, gått långa skogspromenader, varit vid Hovdala, Åhus, ätit glass, varit ute och cyklat, bakat och lagat mat tillsammans. Massa småsaker som tillsammans i sig blivit uppskattat. Vi har även haft dagar där vi bara varit hemma och även det har varit skönt.

Men nu är semestern över och det känns tråkigt men vardagsrutiner är alltid välkommet det också. 😊 det som känns jobbigt är att hon ska åka nu igen, det var så längesedan sist och nu ska hon vara iväg hos sin pappa i två veckor. Men hon har längtat så för hennes skull ska det gå bra, för min del får jag göra allt i min makt för att överleva 😄 men det ska nog gå bra, vi ska eventuellt åka iväg o fiska några dagar.

Idag är det söndag och vi ska ta tillvara på denna dagen och hoppas att vädret klarnar. Först ska vi bege oss till affären och köpa frukost dock, har glömt köpa knäckebröd till mig nu tre dagar i rad. Så igår fick det bli pannkaksfrukost som egentligen varit gött att göra idag med men tyvärr har jag inga ägg heller 😂 vi tog lite sovmorgon idag, och nu mornar vi oss. Elvira brukar vilja ligga och kolla lite på youtube på datorn när hon vaknat och vi är lediga, mysigt 😍

Ja visstja, denna sommaren har jag även flyttstädat. Första och sista gången jag gör det kände jag där och då. Fyfan vad tradigt det var, eftersom jag hade Elvira hela sommaren fick man klämma in det några timmar då och då när mamma hade henne vilket gjorde att processen blev enormt utdragen. Sista dagen tog jag dock med henne och det gick superbra, hon var så duktig på att hjälpa till. 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229