SEMESTER

Har inte skrivit på ett tag men har varit iväg på semester och haft mycket annat för mig nu under sommaren.

Förra lördagen åkte hela familjen på semester till Öland, mamma hade hyrt en jättemysig och fin stuga där. Vi kom dit rätt sent så vi gjorde inget speciellt på lördagen men på söndagen åkte vi iväg till hamnen och sen bort till Långe Jan (fyren) och kollade runt en del, handlade och åt mat. På måndagen var det fint väder så då var vi på Ölands djurpark, åkte karuseller och badade. Var jättemysigt och Elvira var jättenyfiken på alla djur.

På tisdagen skulle det också vara fint väder så då åkte jag, Erica, Lucas, Elvira och Ammi ner till havet en stund! Var också trevligt. På onsdagen var det mulet så då gick vi tipsrunda i trollskogen, jag har alltid trott att jag är allmänbildad men numera tvekar jag på den saken alltså... fick 7/14 på jävla barnfrågor alltså. Fast dom andra var inte mycket bättre dom heller 😄 på kvällen cyklade jag och Erica ner till Böda för att göra klart mitt sista arbete i specialpedagogik sen tog vi några cider vid havet! Var skitmysigt. Cyklade hem i mörkret sen och tog en varsin cider på altanen också.

På torsdagen åkte jag, Lucas, Erica och Elvira till badlandet nere på Böda som låg typ 2 minuter ifrån oss. Var där hela dagen i stekande sol! Var riktigt gött, kunde nästan tro man var utomlands.

På fredagen åkte vi en stund till havet på dagen sen på kvällen åkte vi ner till Böda hamn och åt god middag som mamma bjöd allihopa på!

Och på lördagen åkte vi hem igen... sen kom en kompis hit med sushi och så satt vi och snackade till klockan 4 så var man var ju en aning sleten idag när Elvira slog upp sina ögon vid 8. Men det gick bra, vi tog en tupplur sen igen runt 10 och vid 11 gick vi bort till stationen och mötte Amanda för att få hennes nycklar nu när hon åker till Stockholm. Sen bort till Coop och handlade frukost. Hqr haft en riktig mysdag med Elvira idag❤️ har varit underbart. Hon håller på att få sin 4e tand så hon är rätt gosig och mammig 😊

Nu sover hon dock så jag ska plocka undan lite sen sätta mig i soffan och kolla film och äta godis

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229