Så många frågor..

Kul att det är folk inne på bloggen även fast uppdateringen inte alls är bra.. Är så jävla stressad över allt just nu så om jag hade skrivit varje dag hade det mest varit det ni fått höra. Kul liksom 😊 not.

Men skitsamma, nu är det 1 februari, årets längsta månad är äntligen förbi. Tyvärr kommer det en lika lång nästa månad men den brukar åtminstone kännas kortare. För fy fan vad januari känts som en evighet. Uh.

Aja, skitsamma igen. Jag har inget speciellt och komma med dagen till ära, och jag har faktiskt funderat lite på om jag ska fokusrra på något speciellt här i bloggen.

Typ heminredning, det är kul och så, jag älskar heminredning och i mitt huvud har jag tusentals olika idéer, tyvärr syns inte det i mitt hem. Mest för att bobbycars och leksaksspisar inte ingår i nån av idéerna i huvudet, inte soffmattor med intorkad yoghurt heller. Sen bor jag i en alldeles för liten lägenhet för att få till det bra hur mycket jag än vrider och vänder på det.

Jag letar ju större men det är enklare att vinna på lotto än att få tag i en trea i Hässleholm det är ju en sak man kan säga och ändå sova gott om natten.

Så om jag då skulle kommit med tips om inredning hade ändå ingen varit intresserad. Så den tanken lades ner snabbt. Så kom jag in på träning, men där är också allt fast i huvudet. Jag tränar ju inte ens, på riktigt alltså. Jag unnar mig och har cheatdays men det är också det. Fast nu ska jag iofs ta tag i det på riktigt, men det är ju inget som är kul och blogga om förrän man kommit nånstans.

Jag har iofs börjat räkna kalorier, men hur intresserade kan någon annan vara över det undrar jag?

Jag har ju barn med, som jag kan blogga om. En mammablogg liksom. Fast det finns det redan tusen av och den ena mer enformig än den andra. För det blir ju så. Jag vet själv. Eller jag kanske bara talar för mig själv men det är ju oftast samma saker på vardagarna när man har (försöker) rutiner att följa. Sen vet jag ju med, hur intresserad är man egentligen av andras barn? Egentligen? Inte sådär nämnvärt, det är väl ens nära vänners barn isåfall men då sträcker sig min blogg endast ut till någon ensam liten läsare (Linnea) och eventuellt mamma.

Så... Ja. Ni ser ju själva, så rolig är jag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229