På rätt väg..

När nattpersonalen kom idag sänkte dom syrgasen, så förhoppningsvis slipper elvira den imorgon och vi får, troligtvis, åka hem.

Mamma var här tidigare, är så tacksam, för vissa stunder känner man sig väldigt ensam när det blir såhär. Jag har tur att jag har Linnea med som man kan prata med!

Får vi mot förmodan inte hem imorgon skulle mamma komma då med. Nu är det öppna besökstider så folk får besöka när dom vill så det är ju skönt, då kan hon komma direkt efter jobbet.

Men ja, näe, längtar tills vi är hemma igen alltså.. Men visst har vi haft det mysigt när vi åkt hiss med sjukhussängen och blåst såpbubblor. 😍 men är ju en del timmar kvar här så ska inte få tårar i ögonen än.. Och sen är det ju inte helt säkert vi får hem hellrr så, allt beror på hur hon klarar sig helt utan syrgas. 😊

Jag har sovit små stunder hela dagen och nu kan jag som vanligt inte sova, blir alltid så på natten såklart. Men här så himla varmt, och en 90 säng med ett barn som flaxar runt som en bläckfisk är inte det absolut bekvämaste på denna jord. 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229