Ofrivillig diet

Elvira är lite snorig och jag har blåsor på hela tungan, att förkylningen kommer komma som ett brev på posten är ett faktum. Fy Sören vad ont det gör i truten!! Kan inte äta - ingenting! Druckit mjölk till frulle men det var det, känner på mig hur jag kommer tyna bort. Sist jag hade blåsa i munnen hade jag EN och kunde inte äta på en vecka, hade så ont. Nu har jag flera stycken och ja, det är inte så jädra kul.

Igårkväll kom Petra förbi med en slowcooker till mig, så himla snällt!! Sagt länge att jag velat ha en, den var en för tidig födelsedagspresent från henne och min bror. Blev jätteglad! När hon drog sen så gick jag och la mig, kollade lite på dokumentären om kapten klänning, vilken vidrig snubbe. 🤢 ska kolla klart hela avsnittet idag.

Under natten blev då Elvira snorig... Så hon vaknade en gång och ville komma till min säng, vilket hon såklart fick. Imorse trillade hon ur sängen, jag har aldrig rusat upp så snabbt, sprang och hämtade henne och sen la jag mig nära henne så hon kunde somna om igen. Hon fick inte ont sa hon men hon blev rädd. Och det är ju inte så konstigt för det hade väl vem som helst blivit om man trillat ur sovandes sådär...

Nu ska jag iväg på ett studiebesök, ska bli kul och intressant!! 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229