Min alldeles egna fredag den 13:e

.. En lördag. Ja. Men allvar, allt har mer eller mindre gått emot mig idag känns det som. Varit allmänt irriterad också, har antagligen berott på stress över allt som behövs fixas den närmsta tiden. Var uppe tidigt imorse, körde till biltema och sen hem och tvätta direkt, Elvira kom hem från mamma, förkyld och trött på det... Jag behövde packa allt hon ska ha till sin pappa, stressad över att glömma någonting. Klockan gick och jag hann inte riktigt med allt som jag skulle göra - ännu mer stressad - Elvira kommer och berättar att hon slängt allt toapapper i toalettstolen. Bara att avbryta alla saker man redan ligger back med för att rota runt med gummihandskar som täcker 1/4 del av armen (och jag behövde använda 3/4 av armen). Får loss allting och allt är i ordning igen på den biten. Tvättar händerna i 20 min med tvål, diskmedel och handsprit. Undviker att röra saker med vänsterhand resten av kvällen, är helt plötsligt enarmad med lika mycket sysslor som tidigare.

Elvira vill plötsligt gå och lägga sig, tjoff så somnade hon, jag klev upp och fortsatte packa det sista, framkalla bilder, läsa mer om kursen, kolla jobb, packa upp allt för att se så jag inte glömt något, torrborstat ansiktet (efter jag tvättat och torkat), borstat tänderna och nu äntligen la jag mig i sängen för att invänta sömnen.

Summa kardemumma av denna dagen är puh. Den blev inte alls som jag tänkt mig men den blev helt okej ändå. Med betoning på okej, för man kunde haft det värre. Det som var pricken över i:et var att jag slog i smalbenet i sängen och det gjorde ont så in i h-vete. Och att katten har spring i benen.

Men nog om det, imorgon är det dags för Elvira att åka till sin pappa. Brukar få frågan om jag tycker det är skönt och överlag så nej, faktiskt inte. Jag brukar försöka boka upp så mycket som möjligt för att hålla mig sysselsatt, men blir det nån kväll att jag bara är hemma ensam så är jag också helt deppig. Det är såå ensamt!! Jag trivs inte alls utan henne i det långa loppet, och ser alltid lika mycket fram emot att hon ska komma hem. Men jag tror vi behöver komma ifrån varandra lite nu efter att ha spendera hela sommaren ihop. Eller ja, jag behöver nog inte men hon, hon har saknat sin pappa och speciellt den senaste veckan. så jag är glad för hennes skull att dagen äntligen är kommen. För min del handlar det bara om att överleva 😂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229