Liverapport från sjukhuset

Inatt åkte jag in med Elvira till barnakuten när jag märkte att hon inte kunde andas. Hon har astma så när hennes anfall kommer är det riktigt jobbigt, senast var för en månad sen och igår kom det igen. Framåt kvällen kunde hon knappt andas ocg hon skrek att hon hade ont i magen.

Till slut kände jag mig maktlös och hon var oerhört påverkad av detta så vi åkte iväg till akuten, fick komma in och få hjälp direkt och blev till sist inlagda. Fick rum på avdelning kring 4, hon fick mediciner och inhalera, hon vägrade grimma så hon fick en tub med syrgas som hjälper henne andas. När kontrollerna var gjorda bytte vi om till sjukhuskläder bägge två och nu är vi här.

Jag somnade kring halv 6 och vaknade nu när sköterskan skulle ge medicin igen, så jag gick ut och fyllde på parkering, det var verkligen istid ute.. Hy.. Och nu fortsätter Elvira sova, hon sov ingenting från 09 på lördagsmorgonen när vi gick upp för dagen tills hon fick lägga sig i sjukhussängen och få medicin lite över 4. Så hon behöver verkligen sin sömn. Lilla gumman.. Men snart är det dags för frukost på avdelningen, och hon behöver vakna och få sin alvedon, dom misstänker att det gör ont för henne att andas och när hon hostar som hon gör, eftersom hon skriker att det gör ont i magen.

Vi får se hur länge vi blir kvar på sjukhuset, förhoppningsvis får vi åka hem under dagen.. Om inte annat så får jag be någon komma hit och passa Elvira medan jag åker hem och hämtar saker samt ställer bilen, det är ju 100 gånger billigare än att stå här.

Elvira ville sova med mig inatt så vi har trängts i en 90 säng men trots det sov jag faktiskt rätt skönt den timmen jag sov. Och istiden som var ute och slog mig i ansiktet fick mig piggare än någonsin, så om vi får komma hem lär vi garanterat sova gott imorgon natt. 💕

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229