Jag har fått ny energi!

Alltså.. Idag, idag(!!) fick jag tillbaka min aptit. Den har lyst med sin frånvaro mer eller mindre ett halvår, säkert mer. Jag har lagat mat till Elvira och tvingat mig i några skedar mer eller mindre. När hon inte varit hemma har jag inte ätit alls eller bara ätit lite snabbmat. Detta har resulterat i huvudvärk jämt och ständigt, viktras deluxe och helt orkeslös. Jag har inte känt riktig hunger på evigheter. Och när jag väl känt mig lite hungrig så har jag ätit och sen inte känt mig hungrig igen hur länge som helst.

Men idag kom det tillbaka 💪 jag bara kände ny energi och ny livskraft när jag vaknade, och jag har ätit alla mål jag behöver för dagen idag utan att det har tagit emot. Jag åt kvällsgröt tillsammans med Elvira ikväll till och med, och det händer väldigt sällan. Jag gjorde en sån god med både havregryn, sojamjölk, vanlig mjölk och mango, och i min hade jag även i lite proteinpulver (man får inte vara dum).

Jag har även varit ovanligt pigg fram tills ikväll. Har städat kyl och skafferi, pluggat som en galning, duschat Elvira, lagat mat och gjort tonfiskröra som jag kan ha till frukostmackorna 😀😍 känner att jag verkligen fått helt ny kraft från ingenstans och känner mig helt plötsligt taggad på allt!🙏 Jag tyckte till och med det var skönt att cykla idag, det brukar jag aldrig tycka 😂 eller jo, när jag är framme, men nu njöt jag hela cykelresan 😎

Har även betalt mina räkningar och fixat ordning lite bland mina papper. Känns skönt att ha det gjort. Är det något jag bara måste så är det att ha ordning bland mina papper. Det ger en inre stress att veta att det är oreda och man har noll koll bland dom. Det känns även riktigt gött att ha rensat ur skafferiet. Tänk att såna småsaker kan göra så mycket.

Nu ska jag bara fortsätta kämpa med maten och äta ordentligt och äta rätt, första gången på så länge jag verkligen känner att tillfället är rätt. När jag kommit igång med det så ska jag börja ta tag helhjärtat med träningen, men tills dess får det bli vardagsmotion och cykling. 😁 men mitt nya mål är att börja om en - två veckor när energin är bra och jag har struktur och rutiner på mina måltider igen. 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229