Jag är så lycklig 😍

Det känns som jag har fått ro i själen! På senare dagar, faktiskt sen jag bestämde mig för vad jag ville plugga till 100% så har jag bara känt sån ro. Det var som att det var något som tyngde mig något oerhört och nu är det utrett och jag liksom kan slappna av. Jag har aldrig känt denna känslan förr. Jag känner mig väldigt lycklig.

Det slog mig häromdan när jag scrollande igenom Facebook och frågan dök upp i en grupp - ”vad gör du för att må bättre när du får ångest?” och i vanliga fall hade jag säkert haft tusen tips och idéer men denna gången var det helt tomt i hjärnan. För jag kunde inte minnas sist jag fick ångest över någonting även om det inte var allt för längesen jag låg sömnlös om nätterna för att jag inte hade en susning om någonting.

Jag känner mig tillfreds 🙏 jag älskar min tillvaro, mitt liv! Känner mig lycklig och ser fram emot saker jag aldrig tidigare sett fram emot. Känner mig mer positiv, gladare, piggare. Och då fyllde jag ändå 24 igår 😉 kanske kommer med åldern vad vet jag 😇

Nej, men det känns som att man hittat sig själv, man ser ett ljus i den berömda tunneln, man har ett mål och massvis med delmål dessutom.

Nu ligger jag iofs här vaken ändå men det är för jag är så pigg, eller jag var, jag börjar bli trött nu. Ska upp tidigt imorgon och köra Elvira till Värnamo. Det är ju dags för pappavecka för hennes del!

Min födelsedag får ett eget inlägg, men jag har haft en helt fantastiskt underbar dag om man räknar bort nationella provet. Jag har fått så många fina presenter som jag älskar! (Som jag också kommer berätta om i ett senare inlägg för jag vill gärna ta bilder med)

Men hur känns det att vara 24..? Hör och häpna - ingen skillnad från iförrgår där jag var 23. Jag har haft åldersnoja, det ska jag erkänna. Men det känns ändå okej nu innerst inne så jag är glad över det, jag har nog fler åldersnojor att vänta i framtiden 😉

Nu ska jag sova iallafall! Få en god natts sömn så jag orkar med att köra fram och tillbaka till Värnamo samt att en del av min familj kommer på besök också och dricker lite kaffe. 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229