Im here again

Jag är som ett litet paket som returneras tillbaka hit förr eller senare igen. Nä men, jag tog bort min förra blogg nu i veckan och har inte bloggat sen dess. Dvs typ på 5 dagar. Jag som har blockat till och från i 11 år saknar det givetvis men har inte lust att sätta mig och skaffa en helt ny just nu. Jag hittar ingen bloggportal som faller mig i smaken direkt mer än Nouw just nu.

Sååå, därför får jag väl vara här tillsvidare.

Vad har hänt sen sist? Vi har skaffat katt, Jaxx fick komma och bo hos oss. En långhårig huskatt som är högt älskad av oss. Han har bara bott hos oss i två veckor men känns som det är två år och han känner sig mer och mer hemma för varje dag märker jag. Jag ska skriva mer om det sen.

Jag har även tagit tag i träningen igen.
Elvira håller på att inskolas efter 10 veckors ledigt, började i onsdags och det går toppen.
Vi har flyttat till Hässleholm.

Bland annat. Denna sommaren rusade förbi och nu har vardagen startat igen. Det är så sjukt att tänka hur snabbt tiden går just nu.. Elvira fyller snart tre. T R E. Hon fyller alltså TRE ÅR om ni förstår vad jag försöker få fram. När man frågar henne fyller hon fem. A ja.

Denna bloggen har jag ju skrivit i under graviditeten, så detta är enda bloggen jag har som varit med ”hela vägen”. Kul 🤗

Vi trivs toppen i Hässleholm, jag trivs och älskar min lägenhet verkligen.

Och träningen går med bra! Kör slut på mig själv känns det som men vad gör det om hundra år. Är väl så det ska vara? 🤗

Nu ska jag iallafall sova, men först dricka ett glas oboy som numera är standard för mig av någon konstig anledning. 😂


Jag har även flyttstädat och lämnat Kristianstad helt bakom mig - SÅ skönt!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229