Idag är ingen bra dag..

För när jag vaknade hade jag extremt ont i halsen och huvudvärk. Så pass ont så jag lät Elvira vara hemma idag. Jag kunde inte sova för allt i världen och inte svälja heller för den delen, så jag klev upp och sen väckte jag henne en stund senare. Men när det blir såhär fick hon också vara hemma, dels för jag inte vill smitta ner alla på förskolan när jag inte riktigt vet vad det är.

Nu är vi bägge vakna och Elvira har varit vaken någon timme. Jag tog en Alvedon och halsen har blivit lite bättre också sen jag vaknade men har sån jobbig huvudvärk. Jag hoppas av allt i världen att det släpper helt under dagen, och att det inte är något så jag behöver gå till läkaren och få antibiotika eller liknande, för sånt gillar jag inte. Jag får helt enkelt hoppas på att det bara är en dum förkylning eller något i den stilen.

Elvira äter frukost nu iallafall, jag får snällt vänta tills jag åtminstone kan svälja. Men lite te får jag ner och det är alltid något. Nu är inte ens det skönt för halsen men det känns bra för te dricker väl många när dom har ont i sin hals.

Jag hoppas som sagt detta släpper under dagen, jag har en hemtenta som väntar och som jag behöver skriva mer på, och har inte tid att vara sjuk. Men just idag hade jag inte orkat, men det beror på huvudvärken, huvudet känns som bly också. Och sjukdomskänslan.. Ni vet när man är helt mör i hela kroppen.

Aja, blev lite av ett gnällinlägg nu, men det var inte meningen men nu blev det så 😂 jag ska iallafall, efter frukosten, klä på oss och bege oss ut en runda så vi får friskluft. Och gå bort till apoteken och köpa något för halsen, och kanske honung och ha i mitt te, för det är ju också bra och ha i. Och fler Alvedon för det är himla bra och ha hemma så huvudvärken håller sig borta och inte kommer tillbaka.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229