Ibland önskar man att tiden stod stilla..

Är det någonting jag ångrar idag var det att jag inte tog tillvara på första tiden med Elvira mer. Att jag verkligen inte stannade upp och bara njöt, att jag inte tog betydligt fler bilder, att jag inte bara la allt annat åt sidan utan fortfarande tog tag i städning varje dag, plugg m.m under mammaledigheten. Det kändes som det fanns all tid i världen men det gjorde det inte.

För varje dag som går tänker jag att jag vill stoppa tiden. Det är så svårt att tänka att min lilla flicka har varit en bebis, en liten nyfödd bebis precis som bebisarna på instagrambilder man ser. Att min lilla flicka inte alltid kunnat gå och prata, att det fanns en period där hon kröp och inte sa ett ljud. Att hon också haft minsta storleken på kläder och blöjor... Att hon inte alltid kallat mig mamma. Ja ni förstår 🙈 jag blir så blödig när jag tänker på hur fort tiden går och det värsta är att tiden som varit kommer aldrig mera igen. Minns när man satt där i soffan och hon sov på ens bröst på kvällarna, där och då var det en självklarhet, men en gång gjorde hon det för sista gången på väldigt länge.. Nu sover hon bara sådär när hon är sjuk. Visserligen får man massa nu som man inte fick då, som mysiga spontana pussar och kramar. Men ändå.. Tänk och bara få spola tillbaka tiden en gång och få uppleva en dag igen där hon var en liten bebis 😍

Och varje dag händer någonting nytt, det är ofta jag får stanna upp när det slår mig att hon är en egen liten person nu, och varje dag kommer det nya ord, meningar och fraser som man tänker "när lärde du dig detta?". Och nu blir hon snart 2,5.. Det är halvvägs till 5!! Haha 🙈 (påtal om det är jag snart 25 och det är halvvägs till 50..😩), men tänk er liksom att nyss hade jag en bebis och om lika lång tid har jag en femåring? 😳 nej ibland vill jag bara pausa tiden..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229