Förlåt för uppdateringen ...

.. Den har inte varit den bästa den senaste tiden. Jag har dock gjort en hel del som jag tänkte skriva om i ett annat inlägg, när jag har tid att lägga upp alla bilder jag tagit 😊

Jag fick en fästing häromdan när vi var i Osby och fiskade, och sedan dess har jag mått lite konstigt. Idag har varit värst, varm ena sekunden och fryser andra, ont i knäet, benet och ut mot ryggen. Tror den smärtan egentligen beror på att jag legat fel när jag sovit men visst blir man nojig att det har en koppling. Äckliga kryp!! Hatar fästingar 🤢 ser inte riktigt hur dom gör någon nytta i ekosystemet eller vad det heter..

Har precis kollat färdigt på inglorious basterds, alltså jag älskar den filmen!! Sett den tusen gånger och hade kunnat se den tusen gånger till, så himla bra scener. Vi började kolla på en dokumentär med innan om han kassören(?) i Auschwitz, så jag fortsatte temat när jag gått in och lagt mig. Dokumentären verkade helt okej, kollade aldrig klart den men det lilla jag såg var bra, och intressant. (Alltså btw, att det finns folk som förnekar förintelsen...???).


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229