Detta kommer bli en bra vecka!

Idag har jag verkligen tagit tag i saker och ting vilket känns så himla skönt. Imorgon får jag svart på vitt om jag blir godkänd att få läsa upp matte B helt på distans under hösten, jag hoppas verkligen det för då är allt fulländat.

Idag har jag kommit in på en kurs om anatomi! Såå himla kul, den är bara på 25% så det blir ett lugnt tempo och går att ha parallellt med matten. Jag tackade givetvis ja och är grymt taggad. Jag sökte även in till sjuksköterskeutbildningen till våren. Jag försöker att inte ha för höga förväntningar eftersom jag dels behöver bli godkänd att läsa matten och även så behöver jag klara den. Men jag ska ta hjälp av alla medel som finns att ta hjälp av om jag får den möjligheten, väntar spänt på samtalet imorgon från min syo. Isåfall är jag en bra bit på vägen för att nå min dröm 😍

Jag har även gjort färdigt uppgifter, sagt upp mitt gymkort (äntligen! Var där typ fem-sex gånger?), storhandlat med mamma, skrivit studieplaner m.m. Så helt klart en dag där man kunnat bocka av massa olika saker på listan.

Och även så har våran fbgrupp Girls room - live lanserats idag och vi har jobbat så hårt med den! Jag kom in som moderator för en vecka sen så kan inte ta på mig så mycket cred men de senaste dagarna har vi gjort massa reklam och bjudit in folk, bara under helgen ökade vi med 5000medlemmar!! Och idag sändes den första liven som var så himla intressant! Känner mig verkligen så glad för detta. Det är så himla roligt att få vara del av detta team 💗 (Girls room & Girls room - live 24/7 på Facebook).

Så när liven var slut, datorn stängdes igen efter allting så var mitt huvud helt finito. Det tar på krafterna att vara igång en hel dag och ha så mycket bollar i luften, egentligen tar det inte fysiskt men psykiskt just när man inte vet 100 om det här med matten då till exempel.. Känns som en sten kommer släppa från mina axlar om allt går vägen. Känner att kämparglöden kommer tillbaka efter alla nergångar som varit senaste tiden. ❤️

Jag kommer uppdatera bloggen direkt imorgon när jag vet. Men jag ska inte glömma att om jag inte kommer in och får läsa matten så har jag möjlighet till våren fast då i grupp. Dom brukar inte vilja man läser den på distans men då jag behöver ha det i december inför högskolan så blev det lite bråttom. Och om jag får läsa den till våren istället är det också bra på ett vis så jag måste se det positivt oavsett vad svaret blir även om jag gärna vill ha det gjort.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229