Blogged from my phone

Det har varit en barnledig vecka för oss, Elvira var uppe hos sin pappa. Haft en bra vecka förutom att jag blev sjuk i förrgår. Feber på kvällen när vi var ute och åkte bil, sen tog jag ibumetin och sen kom det igen igårkväll och har hållit i sig till och från, fram tills i jävlanatt, då försökte jag sova när Elvira somnade men sen vaknade jag med hög feber, frossa och ont i hela kroppen.. Alltså, vad fan är oddsen för detta då. Men är bara att steppa upp gamet och skärpa sig. 😁

Jag ska skriva ett till inlägg sen mer ingående om allt som hänt i veckan, eller ja, allt och allt, men det som jag väl gjort. Tänkte mest bara uppdatera för att tala om att jag lever.

Nu ska jag lägga mig och mysa med min bebis (som tyvärr inte är min bebis längre), när hon skulle sova la hon sig i sin säng och sa natti mamma. Så sa jag: ... ska du inte sova i mammas säng?
Elvira: nej
jag: säker?
Elvira: ja
jag: okej... du får sova i mammas säng
Elvira: sova egen säng
jag: eller i mammas, ska du komma upp?

Haha och till sist kom hon självmant, och så sa hon "mamma, håll om mej" ❤ sen somnade vi bägge. Sen vaknade jag ju då tyvärr av feber men himla mysigt var det iafl.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229