Bloggat från min mobil

Hello! Igår (måndag) fyllde min bror år! Så vi var hos honom i söndags och åt pannkakor tillsammans med min syster, svägerska och mina syskonbarn och givetvis Elvira. Det var trevligt 🤩

Jag kan äntligen koppla av för nu är matten över! Jag har andra kurser som jag läser nu men dom är mer roliga medan matten mest bara var en jädra plåga på ren svenska. Jag vet till 99% att jag inte klarade matten men på riktigt så är jag ändå så stolt för jag gav allt och gjorde allt jag kunde och ibland når det inte hela vägen och det är helt okej. 😌 jag är ändå glad och nöjd över mina framtidsplaner.

Nu i veckan åker julpyntet fram också, ska bli kul faktiskt. Har ju en förkärlek till hösten och vintern och då även julen såklart. Verkligen så mysigt ❄️🎄🎅🏼. Det ger mig sån ro i själen när det kommer igång med julmarknader och annat kul.

Sen blickar jag även tillbaka på vintern för tre år sedan, om man räknar på dagen så var jag höggravid nu för tre år sen. Var nog i vecka 38 och skulle gå in i vecka 39 bara några dagar senare. Kommer alltid minnas den vintern med värme, och den längtan man bar inom sig där i november månad när allt bara handlade om nedräkning inför bebisens ankomst.

Detta innebär ju då såklart att jag idag är mamma till en fin liten flicka som fyller tre år nästa lördag!! Det kan jag inte förstå!🙏🥳 min stora tjej! Jag är så tacksam ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229