Blir så stolt ❤

Idag när jag lämnade elvi på förskolan valde hon själv att lämna sin napp och filt på facket. Även om jag aldrig brytt mig om att hon vill ha med det in vid lämning gjorde det mig väldigt stolt att hon själv valde en sådan sak. Det är ju inget jag eller de andra någonsin brytt oss om, men ändå.

Annars då? Jo, igår somnade jag i vettig tid men vaknade 4 timmar senare, alltså, vid 02 på natten av en fot i ansiktet. Men jag hade haft en hemsk dröm så den foten gjorde mig mest glad, så jag vaknade ur det hemska. Men direkt när jag vaknade insåg jag också att jag inte skulle somna om senare, men det gjorde jag till sist. Dock vid klockan 6 men ändå, var himla trött. Däremot pigg när vi gick upp en stund senare för att äta frukost.

Nu ska jag fortsätta med min hemtenta, det är ju det denna veckan bestått av mestadels känns det som. Efter det ska jag packa sen bege mig och hämta mamma som kommer med tåget för att följa med och hämta Elvira på förskolan innan mamma och elvi ska ha en myskväll ihop. 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229