ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN är allt jag kan säga!! Det gäller att ligga i om man ska komma någon vart. Nu är allt ordnat och idag fick jag det glada beskeder att jag fick lägenheten jag ville ha i Hässleholm. Som jag fick se förra veckan och jag blev faktiskt kär i den direkt när jag såg den, föreställde mig hur jag skulle ha den och inreda osv. Så att den blev min är helt fantastiskt. Det trodde jag aldrig, att turen skulle vända såhär för mig.

Så imorgon skriver vi kontrakt, kan inte förstå det. Kan verkligen inte det. Och 1 juni kan jag kalla mig själv Hässleholmare igen ;)

Vi firade idag, jag och mina älsklingar med budapestbakelse!

Det känns lite jobbigt att behöva byta förskola igen, Elvira trivs bra på sin och jag trivs med att ha henne där.. Så det känns, ja, lite jobbigt. Men det är nog bara i mitt huvud och jag tror det kommer bli jättebra! Men jag tror det kommer fungera utmärkt på hennes nya, då ligger den ändå hyfsat nära vårt boende och inte genom hela stan som den gör nu.

Idag ringde förskolan för Elvira hade trillat och slagit i läppen och ansiktet. Det hade dock slutat blöda och hon var pigg och glad så vi bestämde att hon skulle testa äta där och se hur det gick, och det gick bra 😍 så jag hämtade henne vanlig tid för hon var pigg och glad, och hon har varit superduktig idag. Hon kan vara lite klantig 😁 vi ska dock till tandl i veckan och kolla tänderna bara. Hoppas inte dom tagit någon skada.

Ja, nej, nu är det dags att sova. Har haft en helt underbar måndag 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229