02:10

Sitter uppe och snackar med resten av gänget i gruppchatten. Är förvånad över att så många fortfarande är vakna, men det är kul och underhållande när man inte kan sova.

Har iallafall hänt en del sen sist, jag pluggar på som vanligt, vaktmästaren och spoldax var här idag och fixade avloppet så nu kan man duscha igen(!) 🥰, jag har haft kalas och fick en morgonrock av mamma som jag önskat mig såå länge!! Alltså sen min förra fick slängas. Älskar morgonrockar, kan bo i dom om jag fått välja själv. Idag, efter min och elviras dusch, tog jag på min och hon tog på sin sen myste vi i dom resten av kvällen.

Jag fick även en blender av Kai som jag önskat mig 🥰 så man kan göra smoothies och annat smått och gott. Är ju så himla smidigt till mellanmål eller sådär liksom. Samt Elvira äääälskar smoothies. Min förra gick sönder och därför önskade jag mig en ny.

Sen fick jag även lite annat smått och gott av mamma, till exempel lite tvålar, badsalt, handdukar, strumpor (såna där mjuka som passar bra när man har frusna fötter). Fick även ett sykit vilket verkligen är bra att ha hemma när saker kanske går sönder! Tex knappar som trillar av jackorna och liknande.

Iallafall, imorgon blir det ännu mer plugg. Men nu har jag börjat se ljuset i tunneln. Ska även söka lite timvik. jobb tänkte jag. Ska ju plugga till våren (förhoppningsvis, om jag kommer in) men vill ändå ha något litet vid sidan av. ☺️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229