Ryggskott

Det är så fruktansvärt!!

att inte kunna röra sig som man brukar och smärtan som kommer när man gör någon hastig rörelse. Fy fasen för ryggskott säger jag bara. Jag har tidigare trott några gånger att jag haft ryggskott men det jag jag INTE haft, det vet jag nu. Jag har aldrig någonsin haft så här ont i ryggen någon gång. Jag kan bara sitta en kort stund i taget , gå en kort stund innan det gör fruktansvärt ont i ryggen sen måste jag ligga ner en stund för att sträcka ut ryggen

Jag är inne i slutet på min andra vecka nu och förra veckan var jag så noga men att göra allt kiropraktorn sa till mig att göra. Jag fick övningar jag skulle gör två gånger om dagen , jag skulle röra på mig så länge det inte gjorde ont och vid smärta skulle jag vila. Detta gjorde jag och det kändes så bra efter jag var hos kiropraktorn i måndags så jag tänkte då jobbar jag på Onsdag. Sagt och gjort och efter ett kort pass på 6 timmar så lämnade jag mitt jobb med grymma smärtor i ryggen 😔 Så ryggen hade inte återhämtat sig som jag trodde. Nu är jag typ tillbaka där jag började med smärtan och bara hoppas det ska avta snart så jag kan komma till baka till jobbet.

Jag hittar hela tiden ställningar som jag kan vara i som ryggen inte gör ont i . Att sitta på en hård stol ger ett högt tryck på ryggen men hänger jag över stolen i stället så får jag inte ont. Efter en stund måste jag dock ändå byta ställning för då får ont i mina knä 😂 Ja det är inte lätt alltid., bara att bita ihop och försöka göra det bästa av situationen för barnen behöver ju sitt ändå.

Nu har jag suttit för länge så det är dags för sängen 10 minuter och sträcka på ryggen sen ska jag spela 4 i rad med prinsen och förbereda mig för att vara tennismorsa i eftermiddag.

Kram på er alla och ha en fin lördag ❤

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,

Vet hur det känns. Har haft det ett antal gånger. Fick sedan ett rejält diskbråck på två kotor i ländryggen. När det sätter i så kan jag inte stå på benen. Var försiktig, undvik att sitta, vilket jag tror att du inte klarar i nuläget. Om du har vetekudde kan du varva mellan att kyla och värma på området. Krya på dig. 😊

nouw.com/carolinalarsson
LindaRojfors
LindaRojfors,

Kan sitta i korta etapper bara så ligger och står medt nu, trodde det skulle försvinna snabbare

nouw.com/lindarojfors