Projekt ny säng...

Hej Hej!!
Nu har vi köp ny säng och oj så gott jag sovit ,och har inte längre ont i axlar och rygg.Vi fick sålt vår gamla säng på blocket och fick några kronor att lägga på den nya .Vårt rum kändes väldigt stort när vi hade skruvat ner den gamla.

Vi har varit på Ikea och provat  flera gånger  så vi visste redan innan vilken säng vi skulle ha så vi lämnade in Alicia på Småland lekland så vi kunde gå och plocka i lugn och rooch shit va mycket grejer det blev,tre stycken kundvagnar plus barnvagnen med Oliver .Vi tog ett kort innan vi fick bort allt tilltransporten.

När sängen väl var hemma så var det dags att skruva.Det var verkligen inte det lättaste att ha ett så stort skruvprojekt med två vakna barnAlicia fick hjälpa till lite men hon tröttnar ju rätt snabbt på såna saker sådet blev lite skruvande , lite skällande på henne när skruvar var på väg att försvinna men tillslut så fick vi ihop den , och nöjda blev vi 

 Det blev rätt mycket plats sidan om sängen nu när vi tog en 160 säng jag stör mig dock lite på att jag inte kan ha den centrerat under fönstret ,men men Oliver måste ju ha sin säng någonstans och det var ju trots allt därför vi köpte mindre säng ,för att göra plats så han kan få en större säng så småning om .  
Det blev den nyaste Malm som är lite högre än den gamla och har förvaringslådor undermed en hög sänggavel.Färgen blev svartbrun.
Jag tyckte att det var lite dyrt att lägga 600 kr per sängbordi samma serieså det blev i stället vars en enkel fyrkant i serien expeditenmed en förvaringslåda i som i stället kosta 149 kr styck.Vi är supernöjda med sängen.
Ja nu blir det till att fixa med nästa projekt som fått vänta längeTjejernas rum ska renoveras och bli i ordning gjort, men nu ska jag gå och packa för vi ska åka tillThe reef i Danmark i morgon.Alicia är så förväntansfull.
Kram på er. 

Gillar