Långdragen sjukdom

Ja Oliver har varit infektionskänslig ända sedan han var bebis och dragit på sig det mesta som han bara kan få.Inte bara att han drar på sig sjukdomar lätt så är det tyvärr så att han oftast är sjuk mycket längre än normalstörda barn är också

Han har fått vara frisk så gott som hela sommaren men tre dagar in i nya skolterminen så var en redig förkylning ett faktum. En förkylning betyder ju dessutom så mycket mer än bara snor i hans fall. Vid en "vanlig" förkylning så får han ofta problem med luftrören vilket i sin tur gör att han får som typ krupphosta, och eftersom han har trängre luftrör så får han problem med andningen. Så trånga luftrör med dålig andning,hosta i kombination med massor av snor gör det så himla jobbigt för honom.

Ja nu har han varit hemma en hel vecka från skolan och är fortfarande lite förkyld och det känns så tråkigt att vara hemma. Han är ju extremt pigg och i gång trots att han är förkyld. Detta kräver att han ska sysselsättas med spel, bus och annat under så gott som hela dagen. Jag märker ju så tydligt på honom att han tycker det är tråkigt att vara hemma, han vill gå till lekplatsen och skolan. Han har ju saknat skolan nästan hela sommarlovet och så hant han bara vara där i 3 dagar innan han blir tvungen att vara hemma igen😔

Ja det är ju inte så mycket att göra mer än att hålla honom hemma tills han är frisk men nu är det ju dessutom 2 dagar symtomfri också innan han får gå tillbaka vilket är lite drygt.

Men jag har hopp om att han ska vara helt kurerad tills på måndag igen och att han då får vara i skolan ett tag inna nästa sjuk period sätter i gång.

Kram till er alla denna soliga torsdag 💕

Gillar

Kommentarer

JoannaO
JoannaO,
Kry på han!
nouw.com/joannao
LindaRojfors
LindaRojfors,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Å dessa högsta dagar av höstterminen
nouw.com/stenhagenbettan