farväl år 2017 och välkommen 2018
Nu när år 2017 snart är till enda , känner jag mig så tacksam för vad detta året har gett mig.Jag har fått ännu ett år med mina fantastiska barn som prövar mitt tålamod och min styrka att hålla mig kvar  som den mamma jag vill vara åt mina barn. 
Detta har varit året vi tagit det stora beslutet att sätta vår älskade Oliver i skolan som sexåring och påbörjat en stor utredning inför  att detta ska kunna ske.
Jag har fått insikt och Vetskap om varför en människa har bettet sig på ett specifikt sätt genom hela min uppväxt , jag har också slagit bort känslan att försöka vara till lags eftersom hoppet om att bli älskad villkorslöst funnits in i det sista. Jag har nu äntligen förstått att denna människa älskar bara sig själv och att min kärlek till denna människa försvann för många år sen efter att konstant bli sårad.  
Min 3,5-åriga resa igenom universitetets värld tog sitt slut efter mycket slit med en examen och legitimation som bevis och en ny resa inom förskolläraryrket har börjat med nya fina kollegor.
Ett år till med mannen som ger mig gråa hår och som jag bråkar med och blir sams med som ger mig förhoppningen att bli gamla tillsamman.  Något väldigt viktigt som vi har negligerat och har haft svårt att få till på grund av att vi inte har så mycket släkt i Göteborg som kan avlasta är ensamtiden som vuxna människor utan barn. För att vi ska kunna fungera som familj måste vi kunna fungera som individer och ge tid och kärlek till varandra också.

Detta var också  året då jag tog tag i min träning på allvar då jag inte alls trivdes i min kropp. Några kilo lättare i kroppshydda och vetskapen om att jag kan om jag bara vill i träning  har 2017 också gett...

Nästa år satsar jag på ett ännu bättre åt med yterligare mål inom träning och hälsa, familjelivet och min nya karriär som förskollärare.

LEV I nuet För du lever bara en gång och livet går inte i repris!!!! 

Njut av nära och kära och lägg energin på de som du älskar och bryr dig om för dom finns inte för evigt !!

Nu känner jag mig lite ivrig att avsluta detta kapitel av mitt liv och få börja ett nytt spännande år med nya utmaningar och .

Gillar