Hej hej!

Så detta är alltså mitt första inlägg på denna blogg och nu undrar ni säkert, vem tusan är jag? Eller ni kanske inte alls undrar det men här kommer en introduktion ändå!

Okej så jag heter Linda är 16 år och bor i Stockholm (typ) med min familj + min katt Nelson... Japp hans namn är inspirerat av Nelson Mandela ;)

Mina fritidsintressen är främst orientering och att rita+fota så jag kommer säkert lägga upp lite foton i framtiden! Jag orienterar/springer cirka 5 gånger i veckan och visst orientering kanske inte låter så himla kul? Men det är det faktiskt!! Man har ju sprungit orientering i skolan och det är där de flesta fått sina traumatiska erfarenheter ifrån men alltså orientering utanför skolan är så mycket roligare!

Eftersom att jag är 16 så betyder det att jag går i 1:an på gymnasiet och denna blogg kommer nog handla ganska mycket om vardagliga grejer som gymnasiet men jag kommer förmodligen skriva om några mer allvarliga grejer också som t.ex min kroniska sjukdom. Oj det där lät läskigt... Så läskigt är det inte.

Jag har/lider nämligen av Psoriasis som vad jag vet är en hudsjukdom som uppkommer för att ens immunförsvar tror att ens hud är skadad och skapar fler hudceller pga det= jobbig eksem. Så det kommer jag ta upp ibland eftersom att det är ett extra hinder i min vardag som jag gärna vill sprida mer kunskap och kännedom om eftersom att det är många som frågar om mina utslag.

Ok så slutligen, välkommen till min blogg. Detta är typ mitt tionde försök på en blogg men nu jävlar kör vi!

Baii

/Linda

Bjuder förövrigt på en bild ;)

​/Linda 

Likes

Comments