En grön drink

När mörkret lagt sig och klockan började närma sig åtta kände jag för att gå ut igen en sväng så här på fredagkvällen. En uteservering med något kul att dricka och kanske något litet eller någon kaka att äta.
Jag gick bort till gallerian Powerlong och gick en sväng runt om. Fastnade för Whous Café igen med det goda ros-teet, men den här gången provade jag kiwi soda. Den var väldigt grön. Tyvärr visade det sig vara konstgjord essens, typ som när man smaksätter sin Soda Stream, så den var inte speciellt god. Men den ser somrig ut! Och jag vet vad jag inte ska köpa igen :- )

Det är full fart här runt gallerian. Mycket folk och många barnfamiljer. På planen utanför huvudingången är det som små tjutande, färgsprakande radiobilar, fast antar de går på batteri, för små och stora barn att köra runt med. Det finns även ett rundturståg som man kan åka runt med både ute och inne i gallerian.
Nu när det blev vår sattes det även dit en karusell och två andra åkattraktioner. Alla dessa saker är väldigt poppis bland barnfamiljerna.

Strax efter jag satt mig med min gröna drink kom det ett stort sällskap som slog sig ner vid borden intill och tog alla stolar vid mitt bord också.
Väckte min nyfikenhet, så nu slog jag till och beställde en cheesecake, som jag funderat på men nästan bestämt mig för att skippa. Nu kommer jag sitta här ett tag tills det blir dags att gå hem till sängen. Njuta av min cheesecake, som är god, och titta på sällskapet bredvid och titta på folk.
- Hangzhou, China -

Lindansarmama.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229