Så himla gott med köttbullar, potatis, ärtor, gräddsås, lingon och svartvinbärsgelé, MUMS!

Idag rullade vi köttbullar för fullt och så goda blev dom! Alma kämpade på för fullt för att få de perfekta köttbullarna, hon tycker det är så himla kul att få vara med och visa att hon kan själv som hon  säger 100 gånger om dagen.  " Mamma ja kan själv!".

Min lillasyster och hennes sambo var med oss också och fixade middagen som vi sedan åt tillsammans och till efterrätt blev det kladdkakeglass.  jag älskar att umgås med dom, våra bästa vänner.  Kan skratta så jag gråter och känner mig så lyckligtlottad som får ha dom två i mitt liv.

Vi tävlade om vem som gjorde bästa upplägget, vem tycker ni bild 1,2,3,4?😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

7 månader och så otroligt envis. Lillebror är inte så liten längre, för ungefär en månad sedan började han ställa sig upp själv och igår började han släppa taget om det han höll i och där stod han bara och fattade ingenting flera gånger men så fort han börjar skratta när han inser att han står så ramlar han på rumpan och skrattar ännu mer och vill upp igen. Så mycket vilja i denna lilla kropp♡

Likes

Comments

Ännu en lugn dag hos familjen sjuk. Efter middagen gottade vi oss med blåbärspaj med Vaniljsås. Alma är för rolig, hon har fått en leksaksmobil av Rafa så innan hon åt pajen tog hon kort på den precis som mamma 😂

sen blev det ett långt bad för syskonenbus och sen byggde vi med lego innan läggdags. Älskar att bara sitta och kolla på Alma när hon leker,  babblar och fantasin tar över hela rummet.

Likes

Comments

Denna syskonkärlek den får mitt hjärta att smälta flera gånger om dagen. Minns första gången dom träffades på BB, Almas ögon blev stora och förtjusta när hon såg sin lillebror, när hon förstod att lillebror som vi pratat om sålänge låg inte i magen längre.
hon pussade och klappade han så försiktigt fick en väldigt ljus och lugn röst "heej bäbi så heej". Det var kärlek vid första stund.

När vi kom hem dagen efter från BB ville hon visa honom allt, hon ville att han skulle vara med henne hela tiden. Om han hosta var hon där på två sekunder, släppte allt och sprang till honom "såja bebis"
När hon åkte iväg utan honom var det första hon skrek när hon öppnade dörren "hejee bäbi".

Milton började tidigt följa Alma med sin blick, han hade fullkoll var hon var någonstans. Ingen får honom att skratta som hon.

Nu är lillebror 7 månader och kärleken emellan dom blir bara större och större. 

Dom har ett band som vi aldrig kommer förstå oss på, dom kan sitta och titta på varandra och bara börja skratta och där sitter dom och skrattar åt någon vi inte alls förstår.

kommer bli mycket bus, bråk och kärlek under deras liv. Jag är så lycklig att få uppleva den resan med er. ♡

Likes

Comments

När vi vaknade vid halv9 kändes det som jag just somnat. Hela familjen låg länge och drog sig i sängen men sen blev det dags för frukost. Alma har aldrig varit kladdig utav sig när hon äter och har ätit jätteduktig själv sen hon var 1år så dehär med att Milton är världens kladdgris det är en ny sak för oss, han charmar oss med maten över hela ansiktet och leendet upp till öronen varje måltid.

Det har varit en lugn dag men ändå fullrulle med våra två busungar, Rafa är sjukskriven för han gjort illa ryggen och jag har fått en inflammation  i nacken så halva familjen mår inte 100. Tur att vi har så anpassningsbara barn som är så förstående och nöjda ändå. Idag har vi målat, lekt flera timmar i barnens rum, spelat fotboll utanför lägenheten, badat och sitter nu och myser till Lejonkungen i soffan.

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att skaffa en blogg och nu plötsligt händer det, här sitter jag kl 02 på natten och skriver mitt första inlägg. Tanken var kanske mer att "ja jag skaffar en blogg, fixar den och börjar blogga imorgon" men nu sitter jag här och kan ändå inte sova på grund av att jag har ont i nacken så let's do this!

I denna bloggen kommer jag att dela med mig utav mín vardag, mina tankar, familjen, shopping, barnkläder och lite smått och gott.

Vi kan ju börja med vem jag är, vem är Linda Mizouri? 

Jag gifte mig med min man 2014 och kan fortfarande komma på mig själv att säga Linda Lagerström eller om jag skriver under något så blir det oftast fel och jag skriver Linda Lagerström, det har ju varit mitt namn i 24år, den är lurig, men mitt namn är i alla fall Linda Mizouri och jag är 26år gammal.

Jag är mamma till två underbara barn, dom är verkligen allt. Alma som är 2,5år och Milton som är 7månader. Jag njuter varje dag som jag får spendera med dom. Jag är gift med min kärlek Rafa, min bästa vän.

Om jag skulle beskriva mig med tre ord skulle det vara: Glad, spontan och känslosam.

Om Rafa skulle beskriva mig med tre ord: Omtänksam, kärleksfull och underbar (jag väckte honom och fråga, haha. förlåt älskling)

Detta blir en början nu ska jag krypa ner och kolla på Beck. God natt på er och önska mig lycka till! :)


Likes

Comments