Så, senaste nytt är att tinderdejten gav noll i utdelning. Eller iallfall i fråga om feedback. När vi skiljdes åt kramades vi och jag sa att jag gärna träffas igen varpå han svarade "vi kan höras av"
Vilket ingen av oss gjorde eftersom jag tolkade det som att han inte vill ses igen. Det var lärorikt. Jag ska dessutom använda mig av liknande upplägg om jag själv träffar någon jag känner mig osäker på. Han har varit tydlig och jag känner mig som Miranda i SATC och kan bara lugnt konstatera att "he's just not that into you" och det känns helt ok.

Nästa projekt kommer vara mötesplatsen vilket känns som snäppet seriösare dejtningssida än tinder, men det åter står att se. Han för mig att jag eventuellt kommer att behöva betala för att komma i kontakt med killar. Ska ägna helgen åt att sondera terrängen där inne och se om det finns någon att boka upp en dejt med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så att bestämma upp att träffas med en kille går rätt fort på tinder. Det som var konstigt var att jag inte var ett dugg nervös.

Men i allafall vi bestämde ställe att mötas upp och vi båda arbeter kontorstider så det var lätt ordnat. Det visar sig att vi också bodde i närheten av varandra, vilket underlättade när vi skulle bestämma ställe.

Jag tog kommandot och föreslog ett ställe nära där jag bor. Stort plus i detta kalla vädret. Det var ett hak så jag tänkte att det skulle vara lite liv s det inte blir sån awkward tystnad, vilket det inte blev. Men ett problem uppstod. Han tog öl vilket är mer lättdrucket än mitt röda vin, men personalen var service minded och så fort vi hade lite kvar i glasen var de på oss och frågade om vi ville ha mer och då blir det den här: "kommer du vilja att vi ska förlänga kvällen med ytterligare ett glas eller inte?" Inte helt okomplicerat alltså...

Vill inte utelämna honom eftersom detta är min blogg, men det var en trevlig dejt, gick lätt att prata och vi hade många resor vi gjort gemensamt. Jag kollade mycket på hans mun, tänker att det är positivt. Hur min hjärna tänkte på hur det skulle vara att eventuellt kyssa honom...

Jag tyckte det var trevligt att han erbjöd sig att betala för kvällen eftersom det hade varit han som föreslog att vi skulle ses. Sen kommenterade han att det blivit billigt. Jag väljer att tolka det som positivt (och inte att han är snål) och att jag valt ett bra och billigt hak. Vi kramades hejdå efter en rolig dejt - jag sa att jag gärna träffar honom igen - han svarade ja, vi kan höras. Spännande att se om det blir någon mer träff. Tinder får ändå ett gott betyg. Snabbt från kontakt till en dejt.

Likes

Comments

Så för enkelhetens skull kommer jag börja med tinder för första sättet på steg ett - nätdejting.

Det är den dejtingappen som jag är mest hemma med och använt en hel del. Jag har bestämt träff med en kille på måndag så därmed startas det hela upp 2017-10-30 och har bestämt att ha slutdatum 2018-04-30.
Jag har tänkt mycket på det här med dejtande (duh, jag är singel) och varför det känns så himla svårt. Som att blandningen av blind date och känsla av arbetsintervju bara ibland blir för mycket. Sen ska en dessutom visa sig från sin allra bästa sida, undvika känsliga ämnen och samtidigt vara inbjudande i kropsspråket. Puh!

 Ibland önskar jag att bara att jag kunde göra som Lisa Kudrow gör i P.S I love you: gå rätt fram till killar och fråga är du singel? är du hetero? har du ett jobb? och sen bara rätt på ett prövohångel. Så målmedvetet och väldigt rätt i tiden. Men det modet har jag inte, men det är jävligt tidsbesparande på något sätt.
Jag tror också att en behöver vara rätt bra på att kommunicera och snabbt stämma av med den andre vad en känner (läskigt!)
 Det är fan inte lätt att hitta någon i detta singelträsk, så hatten av till alla före mig som lyckats nästla sig fram och hitta någon!

Anywyas på måndag sätter jag igång, det värsta som kan hända är väl att jag träffar en massa konstiga killar som jag aldrig vill träffa igen, så vad gör det? 

Likes

Comments

Historien bakom detta projekt är en blandning av att jag tröttnat på singellivet och inspiration från boken ovanför och filmen Julie & Julia.
Jag är inne på mitt sjätte år som singel och har gått alldeles för länge och hoppats på att den perfekta killen ska trilla framför fötterna på mig. I och med att jag blir äldre (och visare) har jag förstått att det kräver ett starkare engagemang från min sida för att förbättra oddsen.

Jag skriver under ett pseudonym för att våga vara helt ärlig i mina skildringar om vad jag är med om. 

Så jag har valt att lägga upp de femtio sätten i fem kategorier x 10 gånger. Kategorierna är: nätdejting, krogen, på träning, offentlig miljö och jobbet. Jag valde dessa områden eftersom Google mig fram till är de "bästa sätten" att hitta en kille...

För informations skull så det jag ägnar mig åt in nuläget är slentrian-tindrande utan att egentligen gå på några dejter. Så en ganska lat singeltjej som ofta också raderar tinder-appen när jag får nog.

So here it goes, jag kommer börja med nätdejting och valt ut sajterna: tinder, match, mötesplatsen, happn, badoo, happy pancake, e-darling, mazily och elitsinglar. Jag kommer gå på en dejt från varje sajt och därefter skriva ett inlägg efter varje tillfälle. 

Likes

Comments