Sitter just nu på olarys med min kille och dricker en cider, snart ska vi gå in i eventcentret och spela olika spel osv

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vaknade precis upp i våran nya säng, igår kväll var vi på Ikea och köpte en större säng så nu har vi en 180 säng innan delade vi på en 120 säng. den nya sängen var verkligen hur skön som helst och jag sov som en liten prinsessa. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, blir troligtvis bara att ta det lugnt.

jag och min kille har börjat kolla på serien prison break han har dock sett den redan men det hade inte jag, den är verkligen sjukt bra och man fastnar i den direkt. där har ni ett tips på en serie, jag rekommenderar verkligen den.

men skriver ikväll om hur dagen blev.

Likes

Comments

förlåt för världens sämsta uppdatering har verkligen vart dålig på att skriva och jag vet det, men nu har jag kommit in i en period i livet där jag känner att jag vill börja skriva här på allvar. vill försöka uppdatera så mycket som jag hinner. Nu när jag har köpt en ny data så tror jag att det blir lättare. Jag har börjat tänka mycket på vad jag vill göra av mitt liv, vill jag verkligen vara barnskötare resten av mitt liv? nej det vill jag inte! jag har alltid varit dålig i skolan aldrig haft energi eller ork till att plugga osv vilket jag ångrar idag... men det är aldrig försent att ta tag i det igen och försöka få en dröm uppfylld.

Nu dags för lite uppdatering av vad som hänt den senaste tiden som jag inte skrivit här (vilket inte vart ofta) jag har träffat en kille, en kille som får mig att må bra och känna mig älskad, vi har varit tillsammans nu i 2 månader så vi är fortfarande nykära <3 jag har hittat tillbaka till mig själv och börjat ta tag i mitt liv, har slutat att äta anti depressiva tabletter och mår bättre än aldrig förr. men det var ingen lätt väg och den är verkligen inte klar, men jag känner att jag har kommit en bra bit från botten. Jag känner mig för en gång skull stolt över mig själv. eftersom jag aldrig vart bra på att blogga osv men har intresse för att skriva så hoppas jag att detta ska bli bra.

detta inlägg blev väldigt rörigt och jag ska verkligen försöka göra dom andra lite tydligare och inte hoppa så mycket i allt jag skriver.. men nu ska jag iväg och käka middag med min kille. hoppas alla får en mysig fredag :)

Likes

Comments

Jag har inte mått bra på ett bra tag, jag har kämpat med hjärnspöken och problem hemma osv.. men jag tog tag i mig själv var sjukskriven i 3v och hottade tillbaka till mig själv. Började jobba igen och hittade tillbaka till lyckan, ock nu har jag även hittat mig en pojkvän som alltid finns vid min sida som hjälper mig när jag kan få mina nergångar. Han är som min bästa vän och min pojkvän i samma person❤️ så jag måste bara säga att jag är så sjukt LYCKLIG❤️ och jag är för en gångs skull lycklig utan tabletter, jag har hittat mig själv och min lycka❤️ nu står jag äntligen på mina egna ben igen. Men även har jag värdens bästa person som alltid finns vid min sida❤️

Likes

Comments

På lördagen åkte jag upp till Västerås för att kolla på Sofie Svensson, det var en riktigt rolig kväll och jag var där med härliga människor. Vi kom hem ganska sent så jag bestämde mig för att sova hos min tjejkompis istället för att åka hem. Söndagen blev bara en lugn dag med film osv. På måndagen åkte jag till jobbet men mådde inte så bra åkte därför hem och sedan till min läkare där vi började prata om sjukskrivning. Så idag ska jag nu gå till läkaren för att se om jag får sjukskrivning eller ej.

Likes

Comments

Gårdagen var mysig med blev lite kaos, men det var ändå en härlig kväll med härliga vänner! Ikväll ska jag åka iväg till Västerås för att kolla på en konsert😍

Likes

Comments

Detta blir bara ett kort inlägg tänkte bara köra en liten presentation av mig själv

Jag heter Linda sjögren är 20år gammal och bor i stockholm, jag bestämde mig för att starta en blogg för att jag tror jag behöver ett ställe att slänga ut mina tankar på, för många av mina närstående vet hur jag mår och hur mycket skit jag går igenom så kände för att dela med mig av mig själv och min vardag till andra för att hoppas kunna inspirera andra som kanske också mår dålig osv. Jag lider av ångest och deprition. Jag har även grov dyslexi så jag vet redan själv att det kommer vara mycket stavfel osv på denna blogg men det är inget jag själv kommer se så bara acceptera det❤️ nu ska jag snart till läkaren för ett uppföljnings samtal❤️ Btw det är ju fredag idag så ni ska få följa med på kvällens festligheter också ❤️

Likes

Comments