Vecka 20 eller vad är det som händer?

Hej på er alla finisar! Idag är det söndag och ruvardag 8 !!

I två dagar i rad nu så har bara halva frukostportionen gått ner och knappt nåt kaffe. Inte för att det smakar konstigt utan för att aptiten inte funnits där på morgonen. Inget illamående än så länge, men fortfarande väldigt uppblåst och spänd i hela magen. Dessa bilder är tagna igår, men det började redan i fredags morse när jag vaknade på morgon, så blir dag tre idag.

Ena bilden slappnar jag av (spänner inte ut nåt extra) och den andra försöker jag att dra in magen, men betoning på ”försöker”, för det gick verkligen inte. Brukar kunna bli som smalast vid nagelpartiet när jag drar in magen, men tydligen inte nu. Man kan ju hoppas att det beror på svullna tarmar som tvingats flytta på sig pga att det är nåt annat som behöver plats där inne. Jag ser ut att vara i v 20 liksom. Haha! Nej, men det är inte speciellt trevligt med så spänd mage, det gör faktiskt ganska ont av och till.

MEN jag blev lite fundersam i morse då jag bestämde mig för att mäta temperaturen innan jag steg upp ur sängen. Jag har hört och läst att man som gravid ökar i kroppstemperatur med en halv grad redan ifrån ägglossning, men jag hade helt normal temp.

Jag börjar svaja i mina tankar, trots att jag har så många symtom. Kan det vara så att jag bara inbillar mig allt? Eller är det bara biverkningar utav Lutinusen? Gaah, hjärnspöken deluxe.. men men.. på fredag får vi äntligen veta!

#ivf #ivf2019 #ivfsverige #ofrivilligbarnlöshet #barnlöshet #barn #barnlängtan #gravid #symtom

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Håller tummarnanouw.com/kvintettmamman
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Åh tack! ❤️❤️nouw.com/lindamarieottosson
Lycklig
Lycklig,
Håller verkligen tummar ❤️🙏🏼nouw.com/lycklig
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Åh tack! Gulle dig!! ❤️❤️nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229