TESTDAGEN ! ❤️

Hej på er!

Så blev det äntligen fredagen den 25e till slut. Vi var ganska förväntansfulla igår kväll och det var lite svårt att somna. Jag hade försökt dricka mindre vatten under kvällen eftersom jag inte ville kissa på natten, men det lyckades inte. 01.30 där nånstans vaknade jag och var tvungen att kissa. Gick och la mig igen och vaknade sen 06.35. Så tidigt, men jag var sååå taggad på att testa, så jag gick ner till badrummet och Mattias kom strax därefter.

Jag hade aldrig tagit ett sånt gravtest tidigare, som det vi fått med ifrån mottagningen i Örebro, så jag var först tvungen att läsa igenom pappret med instruktioner. Det var hur som helst väldigt lätt när jag väl visste hur det skulle göras. Sen hade jag även ett clearblue test med veckoindikator liggandes sen tidigare testningar, så jag tänkte att det var lika bra att ta båda på en gång.

Jag kissade i en kopp och doppade ner det ena testet först och sen fanns det en pipett med till det andra testet, för man skulle droppa ner tre droppar urin i ett hål i det testet. Aldrig sett ett sånt tidigare. I alla fall så vände vi oss om en stund, även om Mattias ville tjuvkika hela tiden.
När det hade gått en minut eller kanske två så gick vi tillbaka till testen och läste..

GRAVID !! ❤️❤️❤️

Alltså vilken lycka! Första gången jag någonsin blivit gravid! Det gav mig ett sånt adrenalinpåslag så jag började skaka efteråt. Jag har längtat så länge efter att få se dom där två strecken och nu hände det. Jag kan knappt fatta..

Strecken blev tydligare efter ytterligare några minuter.

Vi la oss i sängen igen och försökte smälta det som nyss hänt. Vi smsade bilden till våra familjer och jag grät av lycka.
Vid frukost ringde vi till Karlstad och bokade in ett första ultraljud, som kommer att bli i mitten av november, där de kommer titta efter ett litet hjärta som slår.

Det känns overkligt det här, men ändå så självklart då jag ändå haft alla möjliga symtom längs vägen. Vi är så oerhört tacksamma och nu hoppas vi verkligen av hela våra hjärtan att den lille vill stanna kvar där inne och frodas tills sommaren då den får komma ut. Vi förstår att mycket kan hända på vägen, men just nu vill vi bara känna lyckan i detta.

Tack tack tack till alla som stöttat oss och som varit med på resan. Efter 2,5 år har vi nu en fin liten plutt i min mage och vi är så glada.

Glad tjej!! ❤️

#ivf #ivf2019 #ivförebro #ofrivilligbarnlöshet #ofrivilligtbarnlös #bebis #gravid #graviditet #ivfsverige

Gillar

Kommentarer

Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
🙌🏼🙌🏼🙌🏼❤️❤️❤️nouw.com/melinabjorkmangot
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
❤️❤️❤️nouw.com/lindamarieottosson
liilah
liilah,
Å vad roligt! Gratulerar! Håller tummar och tår för er.

Här sover far och son (som tittade ut natt till i fredags 25/10, genom akut kejsarsnitt...) bredvid varandra i soffan.
nouw.com/liilah
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Tack ❤️ ÅH VA MYSIGT! nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229