❤️ STARKA TILLSAMMANS

Jag måste bara börja med att tacka er ALLA så otroligt mycket för gratulationerna på vår bröllopsdag. Allt var helt fantastiskt och jag kan inte fatta att jag är FRU nu!! Vad hände? Haha! Hela lördagen gick så snabbt och både jag och Mattias hamnade i en dimma och kunde inte riktigt greppa situationen. Så sjukt! Men helt underbart! Vi satt i soffan på kvällen och tittade på varann, på ringen på mitt finger, på bilderna som grabben tagit.. Magiskt!

Du och jag älskling! ❤️

Fortsättningsvis måste jag tacka för alla stöttande och kärleksfulla kommentarer efter inlägget angående vår ofrivilliga barnlöshet. Det känns överväldigande att så många av er gått igenom samma sak och delar med er och det känns skönt på nåt sätt att veta att vi inte är ensamma, även om man önskar att ingen skulle behöva gå igenom detta.
Ni är fantastiska och det känns underbart att ha ert stöd och veta att ni finns ifall vi behöver nån.

Jag kände starkt att jag ville vara öppen och skriva om vår resa för att visa andra att det inte är något man behöver gömma eller skämmas för. Ofrivillig barnlöshet är något som blir vanligare och vanligare, men knappt någon pratar om det och vi vill ändra på det.

Vi har inte medvetet satt oss själva i den här sitsen, så varför ska vi skuldbelägga oss själva? Det var dock det som hände mig och jag blir ledsen när jag tänker tillbaka på hur jag klandrade mig själv och såg mig som den stora bromsklossen i vår kamp.
Idag känner jag mig stolt över att vi tagit hjälp och jag är medveten om att jag själv inte kunnat påverka min egen fertilitet, hur mycket jag än velat. Jag har landat i vår situation och känner mig trygg där. Vi är spända och ser fram emot den här hösten och vintern och håller alla tummar och tår för att IVF-försöken ska lyckas.
Vi är inte ensamma. Ni är inte ensamma. Tillsammans är vi starka. Puss!

#ivf #ivf19 #ofrivilligbarnlöshet #ofrivilligtbarnlös #ivfblogg #barn #barnlängtan ​#provrörsbefruktning

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229