RUVAR

Hej på er!

Idag är det söndag och nu har det gått drygt ett dygn sen vi gjorde embryoåterföringen och det känns fortfarande overkligt. Det kan vara så att jag har en framtida bebis ”in the making” i min livmoder. Hur galet?!

Jag vaknade runt 13 tiden (då jag jobbade i natt) och tog en lång höstpromenad med hunden i fantastiskt väder. Sen åt jag frukost och drack kaffe i solväggen.

Idag är första ”ruvardagen” som det kallas i IVF-kretsar, haha! Känner mig lite som en höna, men vad gör det!? Hur som helst så har jag ett antal ruvardagar framför mig och nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt nu så vi får veta vad som kommer hända med livet i magen.

Nu är kvällen här och jag har krupit ner i soffan med filt och mammas hemstickade sockar på fötterna. Lite frusen efter en hel eftermiddag ute. Fick i mig lite middag i form av äggröra och majskakor med avokado, philadelphiaost, kalkon, tomat och chiliflakes. Mums!

Jag mår annars bra och kör på med Lutinustabletterna som tidigare, 3gg/dag. Jag har inte så mycket biverkningar, men det som kvarstår är lite svullnad/uppblåst i nedre delen av magen och spända, ömma bröst, som jag haft sen jag tog ägglossningssprutan.

Hur har ni andra upplevt era ruvardagar? När började ni få gravidsymtom (om det slutade med ett plus alltså)?


#ivf #ivfsverige #ivf2019 #ofrivilligbarnlöshet #barn #lindaottosson #barnlöshet

Gillar

Kommentarer

amandakvarnstrm
amandakvarnstrm,
håller tummarna för er❤️nouw.com/amandakvarnstrm
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ååh tack så mycket!! ❤️nouw.com/lindamarieottosson
liilah
liilah,
Sambon misstänkte redan innan vi tog testet, att det skulle visa plus då jag mådde mer illa 😊 nouw.com/liilah
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Så illamående var ditt första symtom? Tycker det verkar svårt att veta hur det ska bli symtommässigt jämfört med efter en vanlig befruktning. Kanske diffar i några dagar innan man märker nåt, eftersom man inte haft embryot i sig ifrån start, eller?nouw.com/lindamarieottosson
liilah
liilah,
Ja, det var det. Det gick några dagar innan det kom. Själv tyckte jag inte att jag var mer illamående än vanligt, antagligen för jag trodde att det inte tog sig, men ack vad fel jag hade. nouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229