Gravid v 9 - Nytt symtom

Hej på er och välkomna till v 9 av den här graviditeten!
Idag är jag 8+0 och har alltså inlett den nionde veckan. Det går så himla fort och jag hoppas att det fortsätter likadant, så att vi snart passerat förbi den tolfte veckan.
Jag har fortfarande ljusbruna flytningar av och till i små mängder som knappt syns. Jag är inte så orolig eftersom vi fick se och höra hjärtat i torsdags och med tanke på att alla mina symtom finns kvar och nya tillkommer.
Det nyaste som dykt upp är nästäppa. Det började redan igår kväll när jag fick andas med öppen mun vid läggdags och i morse var jag lite täppt när jag vaknade.
Och appropå när jag vaknade så orkade jag faktiskt somna om flera ggr och vaknade 08.40. Hur skönt!! Denna veckan ska jag dessutom jobba massor så jag behöver all sömn jag kan få innan och emellan passen.

Det var ju komiskt att det stod om just nästäppa i denna veckouppdateringen. Det känns bra att jag följer med i allt som ”ska” hända enligt apparna och att det ännu en gång bekräftas att små blödningar eller färgade flytningar är helt normalt i första trimestern.
Jag vet så många som blött under sina lyckade graviditeter, så jag är inte så orolig. Om vi skulle få ett missfall så tror jag att det kommer att märkas tydligt eftersom kroppen behöver kämpa hårt för att stöta ut det och jag kommer inte oroa mig i onödan för något som kanske inte kommer att hända.
Vi har kämpat i flera år för att få till en graviditet och nu när vi äntligen lyckats, vill jag bara njuta av det och känna lycka och kärlek. Vad som kanske händer eller inte händer längre fram, det bryr jag mig faktiskt inte om just nu. Jag vägrar gå runt och va olycklig, nu när jag vet att jag har en levande liten pytteplutt i livmodern. ❤️

Till min älskling

Jag vet att du läser och jag hoppas att du står ut med mig om/när jag är en surmört. Du är så stöttande och omtänksam och får mig att skratta fastän jag är trött och illamående. Du håller om mig, pratar med mig, lämnar mig i fred när jag behöver och peppar mig när jag är nere. Utan dig är ingenting värt och jag är så glad att du ska bli pappa till vårt barn. Vi har så mycket att se fram emot och vi klarar allt tillsammans. Jag älskar dig! ❤️

#ivf #ivfsverige #ivförebro #bfjuni #bfjuni2020 #barn #bebis #ofrivilligbarnlöshet #kampenförettbarn #gravid

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Nästäppan - har jag haft sedan ett par månader tillbaka och räknar med att den håller i sig resterande 3 😂😂 sover halvt sittandes på nätterna...
oroligheten drogs jag med från vecka 6-13 typ när vi äntligen tillslut fick vårt första UL. Sådan lättnad det va att få se den lille och få det bekräftat att man inte bara inbillar sig utan det är en liten en där inne i magen ❤️
njut och va glad - det gör du helt rätt i ☺️❤️🤗
nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ja tankarna finns där i bakgrunden även fastän vi redan sett hjärtat ticka. Mycket kan hända, men det får vi ta då om det sker. Tack för att du alltid kommenterar! Du är så fin! ❤️❤️ Hoppas nästäppan släpper för dig snart. Kram kramnouw.com/lindamarieottosson
theoakleaves
theoakleaves,
Såklart saker kan hända ♥ Vi får hoppas att det INTE gör det dock. Och skulle det ske - då va det inte meningen denna gång. Så resonerade vi när vi plussade (vi hade "turen" att vi lyckades på vårt första försök att bli gravida). Lixom, går det inte hela vägen - då är det kroppens sätt att säga att det inte va meningen just nu/då.
Det kommer fortfarande dagar då jag är livrädd att nåt ska hända, men har lärt mig att prata mycket med min BM när jag får dessa tankar. Va till en början med i en grupp på FB men insåg att jag blev mer stressad och orolig av allt som skrevs där så jag har slutat googla och leta svar på nätet. Jag lyssnar på min BM och så pratar jag mycket med sambon och så vår lilla tjej som dagligen gör sig påmind inifrån magen (vilket är en sådan lättnad - även om jag många gånger nu blir illamående när hon rör sig, då det börjar bli trångt...).

Kram
nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ja jag är också med i flera grupper, men ibland orkar jag knappt läsa vissa inlägg, så det kan nog va klokt att inte få för många synvinklar.
Jag längtar tills man kan börja känna av den lille, men det är många veckor kvar antagligen.
nouw.com/lindamarieottosson
Lycklig
Lycklig,
Vad roligt att graviditeten verkar fortsätta som den ska ❥ nouw.com/lycklig
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229