Gravid v 6

Hej på er!

Nu är det måndag igen och det har nu gått 3 veckor sen ägget blev befruktat. Vi är alltså i v 5+0 men man säger att man gått in i v 6.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så räknar man graviditetsveckorna med start ifrån sista mensdag och inte ifrån själva dagen då ägget befruktades, för då är man alltså redan 2+0.

Här har ni min graviditet uträknad på babyhjalp.se.

Under eftermiddagen var jag och Enzo på promenad inne i stan. Vi gick bland annat genom Sågudden där det var så fint med solnedgången.

Nu ligger jag däckad i soffan efter lite mat. Jag känner mer och mer hur tröttheten tar över, men det är ju helt fantastiskt att jag faktiskt är gravid och att jag känner det tydligare för varje dag.

Ömmande bröst, trötthet, kissnödig, trög mage, mensvärkskänningar (livmodern som växer) och att jag har sämre aptit. Orkade inte äta upp hela middagen och det är inte vanligt förekommande för mig. För jag är glad i mat! Haha!
Nu inväntar jag ett eventuellt illamående de kommande dagarna. Håller tummarna för att det blir lindrigt.

Vi ser fram emot ultraljudet som är inbokat till den 14 november, då vi förhoppningsvis får se ett litet tickande hjärtat.

#gravid #bebis #ivf #ofrivilligbarnlöshet #ivf2019

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Så himla mysigt! ♥
Tänker själv tillbaka på mina första veckor efter att vi plussat - jag va helt lyrisk och så nervös och pirrig och glad. Sen kom tröttheten - Jag sov mig igenom nästan hela sommaren som va, haha 😃 Sambon tyckte det va lagomt roligt att hänga med mig denna sommar 😉
nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Haha, det låter som vår kommande höst/vinter då! Ja, jag är så förväntansfull och glad 🥰🙌🏻nouw.com/lindamarieottosson
lborgstrom
lborgstrom,
Älskar dina inlägg! Gör mig så peppad inför allt kommande! stort grattis! ❤️nouw.com/lborgstrom
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Åh men va roligt att du känner så! 😍 Lycka till med allt som kommer i er väg ❤️nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229