Gravid v 4+4

Hej på er!! Alltså wow vilka fina kommentarer och gratulationer vi har fått efter gårdagens inlägg. ❤️ Ni är ju underbara!

Det är fortfarande svårt att ta in att jag ÄNTLIGEN lyckats bli gravid efter 2,5 år av nederlag. Så mycket tårar och jobbiga dagar ledde oss till slut fram till gårdagens fantastiska nyhet. Gravid 2-3 veckor stod det på clearblue-testet. Helt galet! Vilken adrenalinkick!

När jag vaknade vid lunch idag efter nattpass-sömnen så laddade jag hem två nya appar i mobilen, för att hålla koll på vad som händer i graviditeten. Libero hade jag sen innan och Natural Cycles får ligga kvar en stund till, men de nya var alltså Preggers och Preglife. Verkar va jättebra båda två, men Libero är helt klart bäst.

Dagen idag har swishat förbi och jag har hunnit med ett besök hos både mina föräldrar och en snabbvisit hos svärisarna.
Nu hänger jag här i soffan en stund och har ätit lite kvällsmackor med avokado, kalkon, philadelphia och tomat. Mums!

Jag ringde ju igår och bokade in ett ultraljud i mitten av november och fick svar att jag då var i v 5+0, eftersom de räknar efter när min sista mens startade. MEN eftersom vi flyttade fram den naturliga ägglossningen några dagar och vi så tydligt vet när befruktningen skedde för oss så håller jag inte riktigt med om den beräkningen. Utan jag räknar att vårt befruktningsdatum (7/10) var graviditetsvecka 2+0. Man räknar så eftersom man oftast inte vet vilken dag man blev befruktad och mensen och ägglossningen brukar va 2 veckor isär.
Så hur som helst, med min beräkning är jag idag i v 4+4 (alltså i v 5) och har bf 29 juni 2020.

Nu håller vi tummarna för att allt går bra och att vi får en liten bebis till sommaren.
Jag kommer fortsätta blogga, men kanske inte varje dag som innan. Hoppas ni vill fortsätta följa med. Kram på er! Är så tacksam!!

#ivf #ivfbebis #ivfsverige #ofrivilligbarnlöshet #gravid #bfjuni

Gillar

Kommentarer

FruReuterbring
FruReuterbring,
Ska bli så otroligt mysigt att följa er resa ❤️ nouw.com/frureuterbring
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Elsa
Elsa,
Grattis till bebisen! Så roligt att det funka så bra för er 😊

Min fästman och jag har aktivt försökt bli gravid i 1,5 år, utan resultat tyvärr. Nu är vi på sista försöket med Letrozol, och om det inte blir något så är IVF nästa steg. Jag har otroligt blandade känslor för allt det här och känner på något vis att jag vill förbereda mig och främst av allt, min kropp för det här. Har du bra tips för hur jag kan förbereda mig? Gjorde du något speciellt, eller levde du på som vanligt fram tills det var dags.

Kram, och lycka till med allt!
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Hej och tack! ❤️🙏🏻 Letrozol gav mig bara vallningar och funkade inte så jag avbröt och begärde en spolning som inte visade nåt. Därefter fick vi spontanförsök över sommaren och sen boka in IVF i augusti om inget hänt. Inget hände och när sommaren var slut var jag så redo och så förberedd på hela processen med IVF så jag var mer taggad än nåt annat.
Läs mina tidigare inlägg ifall du vill förbereda dig inför ev sprutor och det korta protokollet. Stå på er och boka in IVF om ni känner att inget annat funkar. Det är er rättighet. ❤️ Lycka till
nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229