Grät hela dagen! 😢 Vecka 15+3

Hej på er allihop!

Det här har verkligen varit en tung vecka hittills. Det började redan i söndags och måndags med att jag kände mig otroligt emotionell och nära till tårar. Det spelade ingen roll vad jag gjorde, vad jag såg på tv, vad jag och min man pratade om.. jag grät för allt och kanske berodde det på att jag anade hur jobbig tisdagen skulle bli.

Tisdagen kom och jag grävde en grop för vår lilla kisse. Sent på eftermiddagen åkte vi in till veterinären med både hunden och katten. Hunden fick sitt vaccin och katten skulle få somna in. 😭 Det var otroligt jobbigt och ledsamt, men han var 17 år och hade haft krämpor länge. Även om han verkade pigg och glad emellanåt så syntes det på honom att han började bli gammal och sjuk. Oavsett orsak så var det hjärtskärande att se honom försvinna.
När jag kom hem begravde jag honom i lådan vi fått av veterinären och tände ett ljus som lyste hela kvällen och en bra bit in på natten. Jag fortsatte att gråta av och till under kvällen och kände mig ganska ostabil..

Fina fina Sigge ❤️

På onsdagen orkade jag äntligen pallra mig till gymmet efter en månads uppehåll. Jag kände mig fortfarande väldigt emotionell efter allt, men tyckte att det var skönt att få träna lite.

Snart är det dags att köpa nya träningskläder, för byxorna börjar bli aningen tighta.

Igår kom min käre man hem med vår nya leksak/husdjur/räddare-i-nöden. Låt mig presentera Sigge 2.0, vår robotdammsugare. Det kändes inte mer än rätt att Sigge skulle få leva kvar ett tag till här i huset.
Än så länge är vi väldigt nöjda. Vi ska bara lära oss alla finesser och inställningar så det blir exakt som vi vill.

Idag har jag varit och fikat hos mina föräldrar och bara tagit det lugnt. Tvättat några maskiner och kört ett varv med nya dammsugaren.
Mattias tog igår kväll fram stora grabbens lakan och spjälsängsskydd ifrån tiden som bebis, som legat nerpackat och som tur var så passade allt på vår nya säng. Så det är nu tvättat och fixat. Toppen!

Nu hoppas jag att resten av ledigveckan blir rolig och härlig så att jag orkar med jobbveckan sen.

#gravid #bfjuni #bfjuni2020 #pregnant #ivf

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Uscg va trist med kissen, men kanske det bästa för honom om han ändå inte va helt kry :/ <3nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ja, men precis. Får tänka så ❤️nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229