Det smyger sig på - illamåendet

Hej på er!!

Idag är det torsdag och jag är helt ledig. Vi la oss i sängen igår kväll strax efter nio och kikade på Sofias änglar och sen däckade jag. Haha! Jag är så trött hela tiden!
I morse vaknade jag tidigt, igen, och det är helt klart pga allt som händer i min kropp. Jag brukar aldrig ha problem att somna om på morgon och sova länge, men inte nu!
Idag vaknade jag runt 05.20 och har sen dess inte gjort så mycket. Jag åt lite frukost direkt efter en varm dusch eftersom jag var väldigt frusen och sen har jag hängt i soffan. Orkade somna om och sov mellan 08-09.50, så det blev nästan 2 timmar. Så skönt!

Jag laddade upp med massa citronvatten och lite grönsaker att snaska på när jag vaknat ifall jag skulle må lite konstigt. För ja, illamåendet har börjat smyga sig på lite grann och jag märker av det när jag inte ätit på ca 2 timmar. Det är väldigt lite illamående och inget att klaga på alls. Så länge jag har nåt att stoppa i mig (kex, frukt, grönsaker, majskakor) så blir det aldrig jobbigt - än så länge. Jag är fullt medveten om att illamåendet kan slå till ordentligt om nån vecka eller senare, men det får jag lära mig att hantera då.

Igår spenderade jag eftermiddagen hos min fina kompis med hennes familj och myste lite extra med deras nyaste familjemedlem. Alltså bebisar är ju det mest fantastiska på denna jord. Hoppas verkligen att det är vår tur nu och att vi får en liten plutt till sommaren. Så underbart!

Mina symtom just nu i vecka 6 + 3 :

Trötthet
Ömma bröst
Större vårtgårdar
Torra bröstvårtor
Växtvärk i livmodern
Yr
Hungrig
Svagt illamående
Mycket flytningar
Vaknar tidigt på morgon

#ivf #ivf2019 #gravid #bf2020 #bebis #barnlängtan #ofrivilligbarnlöshet #ivfsverige

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Åh jag blir lika glad varje gång du uppdaterar om hur det går för er/dig ♥ Så glad för er skull 😊nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Åh ❤️ Men tack gullis! 🥰 nouw.com/lindamarieottosson
Emma
Emma,
Åh vad roligt att läsa om din resa. Speciellt när vi är så lika.
Här har också illamåendet börjat smyga sig på litegrann. Har annars väldigt lika symtom som dig, ökade flytningar, ömma bröst, trött och varit lite yr i veckan.
babylongings.wordpress.com
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
❤️❤️
Hoppas vi får en mysig sommar med våra småttingar ! Jag köpte en body på testdagen för att fira och brukar gå och "klappa" på den nästan varje dag där den hänger i garderoben. Längtar så mycket!
nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229