Dagen innan vårt embryo

Hej på er!

Idag är det fredag och jag sitter här i soffan med en kaffekopp med Elin Kungsman på youtube och solen skiner in på mig och katten. Jag har lite mensvärk redan ifrån start idag och tänker att det kanske är en liten biverkning av Lutinustabletterna. Dagarna efter äggplocket har jag ju känt mig lite svullen vid äggstockarna ifrån eftermiddagar och framåt kvällstid, men som vanligt på morgon/fm.

Idag är också dagen innan vår första embryoåterföring och det känns så himla spännande! Jag kan inte riktigt ta in att jag ska få in ett embryo i min kropp och att det kanske kanske fastnar där. Jag är så hoppfull och förväntansfull och jag blir lite rädd för mina känslor eftersom jag vet hur ledsen jag kommer att bli ifall det inte ”tar sig”.
Jag har dock ett fantastiskt stöd runt mig, både ifrån släkt, vänner och er i sociala medier och jag vet att man tar sig ur sorgen så småningom och fortsätter kämpa vidare.

Det känns skönt att vi är igång med IVF på riktigt och att dagen D är nära. Så imorrn blir det tur och retur Örebro Arla morgon och innan lunch ska jag ha ett 5dagars embryo i min livmoder. Alltså, hur sjukt..

#ivf #ivf19 #ivfsverige #ivfblogg #ofrivilligbarnlöshet #ofrivilligtbarnlös #barn #barnlängtan #embryo #lindamarieottosson #lindaottosson

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vad spännande! Hoppas att det går bra <3nouw.com/evelinarou
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ååh tack! ❤️❤️nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229