Början på slutet?

Hej på er! Idag är det lördag och mitt i min jobbhelg. Säsongens första snö har nått oss med råge. Ungefär 2 dm föll under gårdagen och natten. Konstigt att man blir lika paff varje år. Haha! Men det är härligt tycker jag. Nu får man mer julfeeling. Om 3 veckor är det 1 advent. ❤️ Bilden är tagen igår morse innan det drog igång ordentligt med snön.

Efter nattpasset skulle jag kissa och sen gå upp och lägga mig bredvid älsklingen. Eftersom jag haft mer flytningar nu i graviditeten än vad jag har vanligtvis så går jag med trosskydd nästan hela tiden. Och när jag satte mig på toan och tittade på trosskyddet så hade jag fått en ljusbrun flytning! Va? Är det nu det tar slut? Är det nu jag slutar va gravid?
Eller så är det helt normalt och vanligt i början av en graviditet. Jag läste på 1177 om genombrottsblödning och att det kan bero på att kroppen ännu inte förstått att den är gravid och att man då får färgad flytning i samband när man egentligen skulle haft mens. Det kändes skönt att läsa på en tillförlitlig sida att det var väldigt vanligt med både bruna och rosa flytningar i första trimestern och det troligen inte är början på slutet.

På torsdag ska vi på ultraljud och jag skulle ljuga om jag inte var lite nervös. Det som känns bra är ju att alla andra symtom kvarstår och att jag fortfarande känner mig gravid. Jag har i skrivande stund en väldig huvudvärk som jag inte riktigt haft tidigare, annars verkar det rulla på med växtvärk, ömma bröst, lite illamående, trötthet och yrsel. Nu är jag 6+5.


#ivf #ivf2019 #ivfsverige #bfjuni2020 #gravid #barn #bebis #baby

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Usch för huvudvärk. Det har jag dragits med oxå sen början av graviditeten. Hoppades att det skulle ge med sig i samband med att jag började med järntabletterna men icke. Tar alvedon 2-3dgr/vecka sedan i somras... tog senast idag 😟nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Jag försöker dricka mycket vatten och äta grönsaker. Har du några erfarenhet av spottin/bruna el rosa flytningar under graviditet? Det verkar ha slutat nu och det var bara minimalt, men man undrar ju. nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229