Att äntligen få bli mamma

Hej på er allihop och gott nytt år!

Det känns ju helt fantastiskt att vi nu är inne på året då vår lilla bebis kommer. Året jag äntligen ska få bli mamma. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker tillbaka på vår resa och hur långt vi har kommit nu. Under en period tappade jag nästan tron helt, på att vi någonsin skulle kunna bli gravida. Men det hände! Helt magiskt!

Vår nyårsafton blev väl kanske inte så vintrig, men den var väldigt fin ändå. Vi fick se lite sol och på kvällen hade vi mys i grannstugan med svågerns familj och vänner. Det blev 3-rätters med skaldjurstoast till förrätt, biff med hasselbackspotatis och rödvinssås/bearnaisesås till huvudrätt och creme catalana till dessert. Mums! Helt underbart gott!

Hela kvällen satt jag med nästäppa, som typ har blivit ett av de största gravidsymtom hittills för mig. Så fort jag ställer mig upp så lättar det konstigt nog. Så jag åkte upp och ner som en jojo ifrån stolen under kvällen för att kunna andas någorlunda normalt. Haha!
Jag har mindre och mindre huvudvärk och nu känns det mer som att det beror på nästäppan än något annat. Så det är skönt!
Ett nytt symtom dykte upp på natten/morgonen efter nyårsfirandet och det var halsbränna. Det kom och sen försvann det så fort jag steg upp och jag har inte fått det nåt mer sen dess. Läste att det säkerligen berott på all mat kvällen innan.

Idag har jag och en kompis varit i skogen med våra hundar. Det blev nog nästan 4 km promenad och en liten fika uppe på Knatten. Så trevligt både för oss och hundarna. Men herregud vilket dåligt flås man har som gravid. Pulshöjning så fort det blev uppförsbacke och nästäppan var ju inte direkt till hjälp heller. Haha! Men en fin tur blev det i alla fall. Hoppas kroppen kände att det var okej, men annars lär det märkas av under kvällen eller morgondagen.

#gravid #ivf #bfjuni2020 #bfjuni #hund #berner

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Linnea
Linnea,
Hej.
har du gjort många många försök? Förstår det är jobbigt ❣️ Men tänk att det nu fungerar!
själv är jag 30 år, försökt med ivf i 3 år. Innan det 2 år själva! 9 insättningar 5 missfall. Och 3 st efter man sett hjärtat i vecka 10-12..

har verkligen tappat tron 😟 kram
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Hej! Nej vi lyckades på första IVF-försöket, så vi känner oss otroligt lyckligt lottade För det. Jag vet att ni är otroligt många där ute som kämpat så mycket längre än vad vi har gjort och jag håller verkligen alla tummar för er. ❤️ Har ni använt er av samma klinik hela tiden? Olika medicineringar? Har de hittat någon orsak eller är ni som vi var "oförklarligt barnlösa"? Det känns hemskt att "alla andra" lyckas men inte de som vill det mest. Jag tappade nästan hoppet innan vi testade IVF, men det gick ju överraskande bra där för oss. Hoppas verkligen att er kamp snart är över också. 🙏🏻🙏🏻nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229