❤️ Är det nåt där inne? - Ruvardag 9

Hej och god förmiddag på er!
Idag är det måndag och det är nu ruvardag 9. Jag har sen flera dagar passerat dagen då min vanliga mens skulle dykt upp, men som jag förstått det så kan Lutinusen försena den och kroppen kan även reagera på att man varit inne och mixtrat med hormoner osv, så jag tar inte ut nåt i förskott.

Idag har svullnaden lagt sig lite lite grann, det sträcker och drar fortfarande i magen, men känns aningen mer bekvämt. Brösten ömmar och är fortsatt spända. Jag känner en liten mensvärkskänsla nu på morgon, men hade mer molande värk i går kväll. Jag kan fortfarande inte dra in nedre delen av magen. Ser ju för knasigt ut, men hoppas att det betyder att det är nåt kvar där inne.

Jag känner mig mer orolig idag än igår. Fortfarande ingen förhöjning i temperatur och det är nog det som får mig att tvivla mest av allt.

Jag läste nyss en gammal blogg ifrån 2013 om en tjej som då var i samma situation som mig. Samma uppblåsta, spända och svullna mage. Samma symtom dag för dag med med mensvärkskänningar, stickningar, spända bröst och hon plussade! Efter att hon sen slutat med Lutinus, efter sitt positiva resultat, så hade svullnaden gått ner.

Jag vill så gärna, men jag har väntat så länge på att få ett positivt resultat på stickan så det känns som en omöjlighet. Det kommer aldrig att hända mig. Känns det som. Åh! Kan det bli fredag snart så jag får testa!!

#ivf #gravid #ofrivilligbarnlöshet #ivfsverige #ivf2019 #barn #barnlängtan

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Blir så ledsen att läsa om er önskan om ett barn som ännu inte blivit av, men håller båda tummar och alla mina tår för att det går vägen för er med hjälp av IVF ♥
Min bästa vän fick barn i agusuti 2019 (efter IVF-hjälp) - världens finaste lilla pojke. De hade försökt i nästan 3 år innan IVF:en istället blev ders räddning.
Stort lycka till ♥
nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ja det är en känslostorm av och till, men vi är ändå hoppfulla om att det ska bli vår tur snart. Tack för all stöttning. ❤️nouw.com/lindamarieottosson
Annica
Annica,
Hej!
Låter som du är gravid. Ni har verkligen haft tur! Själv fick vi kämpa med flera IVF:er och till sist ÄD. När man är gravid, så känner man sånt i kroppen. När jag fick mina - efter IVF:er, så hade jag mensvärk och jag kände i kroppen att röda veckan var på G, så surt var det. Lycka till!
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Så svårt att veta säkert innan testet. Vi avvaktar och ser iaf. Håller tummarna! ❤️nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229