Andra trimestern!!! 😼 Nya inköp

Hej pÄ er allihop!
Idag gÄr jag in i v 15 (14+0) och dÀrmed ocksÄ den andra trimestern. Den andra tredjedelen av graviditeten Àr alltsÄ pÄbörjad. Hur galet Àr inte det?
Veckorna har bara fortsatt att susa förbi, trots att jag har haft de kÀmpigaste 3 veckorna pÄ hela graviditeten just nu. NÀstÀppa, migrÀn, trötthet, förkylning, dÄlig sömn, mer huvudvÀrk och nÀstÀppa. Jag har dÀrför kÀnt mig lÄg i bÄde humör och kropp och har behövt vila/sova i snitt tvÄ ggr varje dag.
Jag hoppas att det vÀnder snart och att det nya Äret kommer med god hÀlsa och piggt humör sÄ att jag kan Äteruppta trÀningen igen.

I slutet av förra veckan passade jag pÄ att fynda lite mer grejer till bebis.

De blÄ byxorna Àr ifrÄn Kappahl och de andra Àr ifrÄn Lindex. Det var 50% el 30% nedsatt, sÄ kunde inte lÄta bli. Köpte bodyn i storlek 56 och byxorna i 62. Hur fina!?

Sen var jag ivÀg och köpte lite begagnade prylar hos en tjej i Gunnarskog, som roligt nog bodde granne med mina förÀldrar. Hur som helst sÄ fick jag tag i en babysitter och en bÀrsele. BÄde kÀndes vÀldigt frÀscha och i gott skick.

Sen fick jag köpa ett babyskydd av en arbetskamrat, sÄ nu kÀnner jag att vi redan Àr ganska med pÄ banan.

#ivf #ofrivilligbarnlöshet #gravid #bfjuni2020 #bebis #barnklÀder

Gillar

Kommentarer

Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
SĂ„ fina klĂ€der đŸ„° nouw.com/melinabjorkmangot
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Ja sĂ„ fina đŸ„° jag tyckte dessutom att passade bĂ„de kille och tjej eftersom vi inte vet vad det blir Ă€n 😊nouw.com/lindamarieottosson
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Ja det har du rĂ€tt i đŸ„° nouw.com/melinabjorkmangot
EliinaSvensson
EliinaSvensson,
Men Ă„h vad söta 😍nouw.com/eliinasvensson
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
❀❀nouw.com/lindamarieottosson
theoakleaves
theoakleaves,
men ÄÄÄ va snabbt tiden gÄr. MÀrker att min egen graviditet gÄr sÄ snabbt genom att följa andras och inse att deras veckor flyget förbi.
andra trimestern redan lixom - hur sjukt!? KĂ€nns som det va i förra veckan ni hade er testdag och fick plus ❀
nouw.com/theoakleaves
LindaMarieOttosson
LindaMarieOttosson,
Jaaa eller hur! Man fattar ju inte! 🙈😅 Ligger i sĂ€ngen nu och har vaknat eftre nattjobb och nu kĂ€nner jag tydligt en hĂ„rdhet i nedre delen av magen. SĂ„ hĂ€ftigt! LĂ€ngtar efter att kĂ€nna första rörelserna nouw.com/lindamarieottosson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229