Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag börjar jag en 3-dagars cleanse. Jag tror på detta. Jag tror att det kommer att vara bra för mig att slippa tänka på mat i tre dagar. Jag lägger ner alldeles för mycket tid på att tänka och oroa mig över vad jag ska stoppa i mig. Jag har valt att testa juica från Stockholm och fick hemleveransen igår. Idag ska jag börja med "mjukstart" och sen köra två dagar av "Nystart". Och jag känner verkligen att detta kan bli en nystart! Jag kanske inte hoppa ur sängen i morse och det kanske inte är så bra väder ute som kan peppa en. Men jag tror inte att det behövs, för jag tror på mig! Klockan är snart 9 första dagen, och än så länge går det superbra!

Likes

Comments

Efter att ha jobbat 7 dagar i sträck har jag inte gjort någonting idag. Men vi har hunnit packa en hel del! Det känns som att vi ligger i fas inför nästa vecka. Nu börjar det jobbiga med att packa ner det vi faktiskt använder ofta. Jag längtar så sjukt mycket efter att få mer lite utrymme och en tvättmaskin i lägenheten!

Likes

Comments

Mitt första inlägg! Grattis världen. 

Jag skriver för att minnas och för att jämföra. Det är mycket som händer just nu och jag vill minnas. Jag kommer skriva om våran flytt till nya lägenheten, min planerade viktnedgång och mycket om H&M. Just nu har jag bara en resa inbokad, den är inte förens i maj. Så det kommer mest att bli tillbakablickar på tidigare resor som gjorts. Just för att minnas. Jag är supertaggad på att börja blogga! Enjoy !

Likes

Comments