Hej! Nu har inte jag skrivit o uppdaterat nått sen nyår.😅 Snart börjar skolan igen (på torsdag börjar jag) och jag har inte gjort mycke alls på lovet, ingenting. Vilket låter väldigt tråkigt men de har också vart ganska skönt att få vila och bara ta det lite lungt medans man får.🙌 Men man är ju inte jätte taggad på att börja kliva upp kl 6 varje morgon igen men de känns skönt ändå, få lite rutin på vardagen igen.💪 Vi fick en hemuppgift som vi ska lämna in imorgon, då vi skulle göra en frisyr som skulle relatera till vintern, och jag kan säga att min fantasi är ju inte det bästa som finns..😅 Men blev rätt nöjd ändå.😄 Jag har också bestämt mig för att sätta ett mål.
1 mål är att jag ska börja träna varje dag igen. Eftersom jag utbildar mig till frisör så måste jag hålla igång och träna rygg, armar, axlar osv för att min kropp ska orka. Jag har också skolios som innebär att min ryggrad är sne, som ett S ungefär, och då är det extra viktigt att jag kommer igång igen och börjar träna så jag kan stärka ryggen/kroppen.
Hoppas allt e bra med alla!
Kram.🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är det sista dagen på 2016. Mitt år har varit helt okej men blivit bättre nu på slutet av året, jag tycker det ska bli skönt att lägga det här året bakom mig o blicka frammåt på 2017 o hoppas på ett grymt år! Men det har också vart ett rätt bra år, jag har börjat i gymnasiet på frisör linjen, vilket är en otroligt rolig linje.✄ Jag har flyttat till Gävle, lärt känna nya människor, umgåtts med familjen oså. Så nu är det bara att blicka frammåt på ett nytt år och hoppas på ett det blir ett bra och otroligt roligt år!
Hoppas ni haft ett bra år och om ni inte haft det så är det bara att hoppas på ett bättre 2017.🎉
Gott nytt år!🎆

Likes

Comments

Hej! Tänkte börja o lägga ut lite mer här igen på bloggen o börja om, få se hur de går😅 Gör bara ett inlägg ikväll för att komma igång lite så blir de lite mer bloggande dom kommande dagarna 🌸

Gonatt♡😴

Likes

Comments