​God morgen!

Vi har endelig makket oss ut av sengen, vi slappet av lit ekstra lenge i sengen i dag siden det er lørdag. Nå har Alexandra valgt å se lille prinsesse på tv'en, å jeg må vell starte på frokosten. De sier frokost er det viktigeste måltidet iløpet av dagen, men vi er ikke så flink å spise frokost. Verken jeg eller Alexandra, men så lenge det går noe ned i magen så er vi fornøyd frem til lunsj. 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg liker og tro at jeg har verdens beste kjæreste. Alle syntes vell dette om sin egen, men det går fint for det syntes jeg også! At min er best, ingen kan måle seg med han. Han er kanskje ikke perfekt - men han er ikke langt i fra.


Likes

Comments

​Nå renner tiden ut! Klokken nærmer seg åtte, å da skal Alexandra sovne. Jeg liker og holde sove rutinene lik hele uken, det er da så mye letter være våken en dag lengre en sjelden gang. For jeg vet at det alltid sklir ut når hun er på overnatting hos besteforeldre. Så derfor er det kjekt og ha de samme rutinene her hjemme, så hun alltid vet hva hun kommer hjem til. 

Så nå er det siste innspurt med kos før tannpuss og kattevask!

Likes

Comments

Det er svært vanskelig og skrive en blogg. Det er så masse forventinger for at folk skal lese akkurat din blogg! Du må finne ut hva som intereserer leserene og hva de ønsker og lese om. Dette syntes jeg er vanskelig, men jeg prøver. Det hadde vært utrolig kjekt og få hjelp og tips hva folk ønsker og lese om. Noen blogger om livet som mamma, andre blogger om samfunnet til og med noen blogger om hva som går på tv.

Å det er forskjellige lesere til hver blogg, det er ikke ofte de samme leserene går opp igjen på de forskjellige bloggene. For når noen har fattet interesse på en blogg, følger de som oftest opp igjen den samme bloggen, eller bloggere som blogger om tilnærmet likt. 

Kanskje noen til og med følger en blogg kun fordi de liker og kikke på bildene til vedkommenede. Det vet jeg ikke, det er derfor det er vanskelig finne lesere som skal interesere seg for det akkurat jeg skriver, men jeg velger og bruke bloggen som en dagbok til hva mine dager går ut på, hva vi gjør og hvordan vi lever. 

Det er kanskje ikke så spennende, men det er dette som er min blogg og mitt liv. Og jeg elsker rett og slett det livet jeg lever og kunne ikke vært foruten livet jeg lever. 


Så er det noe spesielt dere ønsker lese på min blogg ? Vell legg igjen en kommentar da, så skal vi se hva vi klarer. 

Likes

Comments

Vi var hos legen tidelig i dag. Vi stod opp allerede klokken 7.30 for å rekke å komme oss til legen 9.20! Når vi kom frem til lege kontoret ble Alexandra kjempe glad for at de hadde så masse lego der, så hun kunne leke der mens vi venter på tur siden legen var litt forsinket. 

Hun bygget i vei og snakket om at mamma skulle inn til doktorer, å han skulle kjenne på magen min og stikke sprøyte på meg. Men det skulle gå kjempe bra, fordi ho skulle holde me i handa heile tida og passe på at alt va bra med mamsen. 

Så når vi endelig var ferdig på legen da fikk jeg en stor klem og ett stort vått nuss fra prinsessa som sa - så flink du var mamma, ditta kan du.

Likes

Comments

Det hele begynte med at jeg følgte en heil haug med blogger : mammatilmichelle, sophieelise, pappahjerte, konatil og elin bergius.

Selv er jeg ikke så veldig sosial person, er for det meste hjemme med Alexandra og snakker med vennene mine over facebook eller ved en telefonsamtale. Viss jeg skal noe, være sammens med venner eller på fest må dette planlegges i god tid. For det skal alltid passe for noen at Alexandra får overnatte, det skal være en koselig dag for henne. Det skal ikke være en dag hun føler seg fra satt fordi moren har viktigere prioriteringer.Så siden jeg bruker meste parten av tiden min hjemme, sammens med Alexandra. Så tenkte jeg det kunne være kjekt og lage en blogg som vi kan dele hva vi gjør sammens med venner og familie. Jeg syntes det var sykt vanskelig og sette i gang, for jeg har en tedens til og slette blogg innlegg før jeg klarer bestemme meg for hvordan det skal være eller hva jeg skal skrive om.

Så, er det noe spesielt dere lurer på ?

Likes

Comments